- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
MrPappa #132584 üzenetére
Szia! A hívásbeállításokban nézd meg nincs-e bekapcsolva az automatikus híásfogadás, vagy az automatikus újrahívás funkció. Normál esetben ha beszélsz valakivel a normális szolgáltatónál foglalt jelézést ad a második hívónak! Így aki hív érti és nem cseget tovább! A nem normális mint pl a telenyomor ráküldi a második hívást is és a hívónak KICSENG mintha nem beszélne! Ezt kipróbáltuk mert annó a kollégáról azt hittük(a főnök inkább), hogy nem akarja felvenni a telefont! De mint utólag kiderült beszélt amikor hívtuk de a második hívónak nem jelezte a foglalt jelzést..... Ha esetleg a szolgáltatóval meg tudsz egyezni a beállításokról szerintem már az is segíthet.
-
svgyula
addikt
válasz
Viperator #132561 üzenetére
Szia! Meg is válaszoltad magadnak! A 3G 4G foglalatot is állítsd a 2. foglalatra és az alapértelmezett mobil net is a 2. foglalat! Mivel dual aktív a telefon nem árt egy újraindítás. Akkor biztosan a beállítottak szerint használja. A telefonálás pedig simán megy az 1. sim-ről akkor is ha közben netezel. Ha(?) esetleg nem lesz mégsem mobilnet akkor a szolgáltatóval egyezkedj.
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #132435 üzenetére
Szia! Csak addig lesz hátrányban amíg nem feljeszt ki egy saját videó vezérlőt. Utána már nem lesz ilyen különbség(szerintem). Így is a harmadik helyen van az eladási listán.Talán nem véletlenül.
Amúgy a vitátokhoz csak annyit, hogy az én szememben egy meddő vitázás egy gyártót/fejlesztőt egy szerelőcsarnokkal összemérniHuawei v. Xiaomi.........
A csaomi majd akkor lesz az én szememben valami ha nem csak összeszereli a más gyártóktól vett alkatrészeket hanem jön egy saját hardverrel. Addig nem "telefongyártó" csak egy jól ellenőrzött összeszerelőcsarnok.Persze ez nagyon sok más "márkára" is igaz. Ezért esnek ki ezek nálam.
-
svgyula
addikt
válasz
miles.co #132366 üzenetére
Szia! Ezt úgy tudod kilőni, hogy a navigációnak letiltod a mobilnet használatot. Az viszont nem tudom, hogy abban a telefonban ez az opció hogyan hozzáférhető. Nálam a beállítások között van olyan funkció, hogy alkalmazás kezelő ott lehet engedélyeket adni-venni. Az A-GPS ha jól tudom a mobilnetes helymeghatározáshoz ad segégletet ezt tiltsd le.
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #132356 üzenetére
Szia! Ezt cége válogatja. A Honor kinti és itthoni telóinál sem volt gond soha. A gari megmaradt a nyitás után is. Ha jól tudom a fórumon a hardver miatt egy sem halálozott el. Beázás, leejtés miatt volt halál. Szoftveresen pedig mindíg vissza lehetett őket így-úgy hozni az életbe. Én inkább azt látom, hogy a cég (lenovo-Moto istentudja mi) a rengeteg barkácsolt ilyen-olyan ROM miatt dönthetett így. Azért meglehet hajtani a SOC-ot egy elb@szott ROM-al úgy hogy elfüstöl vagy hazavágja az akkut és akkor mit csinál az igazi luzer "behoztam a telót mert nem jó" cseréljék ki mert sz@r! Ugye nálad sem azért kell szervizbe vinni mert "rendeltetésszerűen" használtad? Az pedig teljesen mindegy, hogy mit lehet egyirányba állítani a telefonon mert addig működött amíg nem állogattad. Valószínüleg ez a szárósdi az egyedi a márkaszervizek/luzerek visszajelzései, használati szokásai, alapján lett eldöntve.
Csak megsúgom, hogy ilyen állitgatásokat igen kevés luzer eszközöl a telefonján, főleg akkor amikor működik! Na ezért is bukta a gari a nyitáskor, ennél a cégnél. -
svgyula
addikt
válasz
Rawulf #132353 üzenetére
Szia! A roottolás szinte minden telónál anomáliát okoz a frissítéskor! A Honor 6 simán bootlop-ra futott ha nem volt unroot. Sőt bármilyen rendszer file módosítás kizárta a frissítést. Ez még akkor is előjött ha elmentette a luzer a gyári file-t és frissítés előtt visszacserélte. Viszont a bootloader nyitás nem okozott sem gondot sem garancia vesztést. Sokan nem értik miért zárják le ezt a részt a gyártók. Pedig nagyon egyszerű, ez a nem független telefonok miatt vezették be. Ha függetleníteni akarod akkor kell a tulajdoni igazolás és a szolgáltató kiadja a kódot. Persze ha nincs már rá hitel, vagy az ehhez a telefonhoz tartozó számlán tartozás
Mert akkor szopott az "új" tulaj is. Ilyenkor vagy használja ugyanazt a szolgáltatót és imátkozik, hogy ne tiltsák az IMEI számot vagy jöhet a számonkérés ha van kinél
A gyártó pedig nem fogja kiadni (bára kínainál ez nem biztos) a nyitókódot mert a rendszere azt jelzi, hogy erre csak x, y, szolgáltatónak van joga.
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
Szia! De igen csak! Arról is szó volt, hogy csak telefonálásra kell! Vagyis nem fogja minden nap a ROM-ot b..szogatni
Neki a legegszerübb telefon is megfelel stock droiddal(ha én jól értelmeztem) azzal pedig a legtöbb telónak nincs gondja! Ha nem piszkálják meg nem akarnak a "trabantból ferrarit" csinálni (mert mindenki erre hajt!) akkor szinte bármelyik jó telefonálásra. Ha beállítják rajta az éjszakai kikapcsolást akkor soha nem lesz gond szinte egyikkel sem. A legtöbb teló azért bolondul meg mert x-100óra folyamtos üzemmel használják és sok ember halálosan retteg attól, hogy lekésik valamiről a fosbukon alvás közben
(#132160) Bodrik
Azt nem írtad, hogy honnan szereznéd be? Ha nincs különösebb igény akkor a pénztárcához mérten egy-egy áruházlánc-nál is körülnézhetnél. Ott hazai gari van tehát ha nem összetörésről van szó akkor legalább 2 év gari van a nagyrészére. A honor6 fórumon ezt többen ki is használták
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
Zaja2 #131830 üzenetére
Szia! Ezt úgy csinálják, hogy ráteszik a kijelzőt egy melegítő lapra aminek beállítható a hőfoka és egy nagyon vékony acél szálat húznal el a két rész között. Utána oldószerrel ragasztó ledörzsöl, új ragasztó felken. összeprésel addig amíg mindenhol egyenletes, UV fénnyel rögzít! Elsőre nem mindenkinek sikerül. Mással neki se álj mert darabos lesz a végeredmény! Ilyenre gondoltam ez a mezítlábas verzió. A használható pedig ez.
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #131644 üzenetére
Szia! Nekem volt a kezemben egy CAT ami elméletileg víz és ütésálló lett volna
Egészen addig amíg a tulaj megcsúszott egy pocsolyában telefonálás közben és a teló belesett
Ott vége volt a dalnak! Hetekig volt szervizben hátha a telefonszámokat kilehet menteni de nemsikerült ment a kártya is a levesbe(ez egykártyás nyomógombos teló volt)
-
svgyula
addikt
Szia! Az ismerősöm 'prestigio" márkájú
telója töltés közben repedt el. Igaz még így is műxik mert már nincs útban az üveg a hőtágulásnak.
A csere kb a telefon értékének a duplájába kerülne mert mem találtunk hozzá kijelzőt kínából csak a szerviből az meg 15eft+szerelés
Így marad ilyen állapotban amíg megy.
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #131629 üzenetére
Ezek nagyon ügyes emberek! Kimentek két eltérően szitázott telefonnal így a várható eladást máris 50%-al megnövelték! Nincs kizárva, hogy ugyanaz a két ferde szem a tulajdonosa mindkét cégnek......
Na meg számításba vették azt is, hogy sok ember nem úgy néz a telefonokra mint itt a fórumon
Azoknak elég a sok szám meg a giga-miga RAM-ROM és a gigapikszel hátulról meg kétszer!!
JA és netán még pénze is van rá mer occó
-
svgyula
addikt
válasz
sixpack89 #131615 üzenetére
Szia! Mi van a gépen? win...? Ha win10 home akkor nem fog menni! A telón mi van droid 6? Kapcsold be az USB hibakeresést a fejlesztői menüben! Ha nem találsz ilyet akkor a telefonról című menüben 10x tapizz a buidszámra és előjön a fejleszői menü. Én inkább az sd-re pakolom a zenéket és csináltam neki egy saját könyvtárat. Így egyszerűbb bármikor újra tudom tenni ha megunom.
-
svgyula
addikt
válasz
batai15 #131597 üzenetére
Szia! Ezt a dolgot "emui sok ramot is használ, és elég agresszívan kezeli is maradékot" honnan veszed? Az én telómban igaz 3GB RAM van de most pl 1Gb a használt 25 app futással de 2 GB fölé soha nem ment! A MIUI zabál lényegesen több RAM-ot! A fiam saomi telóján na ott szinte állandóan tele van vagy nagyon közel van a teli-hez! Van a családban P 8 lite, P9 lite, honor 7 lite, de mindegyik simán döccenés nélkül fut! Mind 2Gb RAM-al rendelkezik! Ja mindet én üzemeltem be és én frissítem!
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #131567 üzenetére
Szia! Azért én ismerek jópár 1bit-es embert akinek !ez! a mostani telefonjához képest "csúcsmodell" lenne! Az sem számít ha 1-2 perc mire betölt egy alkalmazás, hiszen úgyis bezárja mert nem ért hozzá!
A B20 ha mondod neki azt hiszi egy új madár infulenza
A GPS nem probléma mert a kocsmából ismeri a haza vezető utat részegen is
kamera sem gond hiszen ilyen sötét embert nem fog meg a "film" és ezt el is hiszi! De ennyi pínzé rá lehet beszélni arra, hogy kő neked egy ilyen telefon!
Aztán abba kell belegondolni, hogy hány ilyen bantunégerwinetujang él a földön
Ezek mind potenciális vevők!
-
svgyula
addikt
válasz
vizimento #131248 üzenetére
Szia! Csak és kizárólag a típusnak, sorozatnak megfelelőt vedd/rendeld meg! HA(?) volt a sorozat kiadásában android váltás akkor az eladónak azt is írd meg milyen android van a telódon! Egyéként nem lesz kép! Minden telefonban az egyedi harverhez igazítják a drivereket! Ha sikeres és még egy sorozatot le kell gyártani már nem biztos, hogy abból a típusból lesz megfelelő mennyiség! Ilyenkor a rendszerben a drivereket hozzá igazítják amit utólag már nem tudsz megcsinálni!
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #130446 üzenetére
Szia! Szerintem ez azért nem teljesen "fekete-fehér" mert ha a neten van egy éppen használt voip, viber, skype stb és abban az alap prioritás "magasra" van állítva a teló nem biztos, hogy megszakítja azt a hívást. A böngészés az ugye szakaszos kapcsolat mert cimzel-megjön-nézel, közte szünet és van ideje a telónak kitekingetni. Ezt ki kellene próbálni. Nálam ez nem lehet kipróbálni mert 2 rádiós és akkor is bejön a hívás a második kártyára ha az elsőn telefonálok. Csak azért szóltam bele mert sokan használják az "occó" telefonálásra így a telefonjukat.
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #130345 üzenetére
Szia! Lehet azért lesz/van készletkisöprés mert át akarják az "új" sorozatot szitázni "VISIO"-ra mert az jobb márka az USA-ban
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Ezt olvastátok már?
Érdemes mert ha igaz akkor meglendítheti a mobil fotózást és nem kell azon aggódni, hogy milyen gagyi fotókat csinál egyik másik occó dualsimes teló. Most érhetnek el a fejlesztők arra a szintre mint annó' GPS problémák megoldásával. A kérdés csak az lesz mibe rakják bele? -
svgyula
addikt
válasz
atee_13 #130249 üzenetére
Szia! Az összehasonlítás szerint sem egyforma a kettő! Nézd meg jobban! "CELLULAR" második sor. Ez feltételezi azt, hogy nem egyforma az adó-vevő része. Vagyis a másik ROM-ban levő meghajtóval nem lesz hálózatod! Vagy ha szerencséd van csak csak telefonálni tudsz vele. Mint előttem már írták elég az is ha az LCD egy másik sorozatból van. Nem lesz kijelződ, vagy nem ott és nem úgy érzékel ahogy kell. Volt ilyenben részem.Anno' COBOT ONE v. TRONSMART 7 Az elsőt 3 különböző SOC-al szerelték. A másodikat pedig ezekből vadászták össze! Volt olyan TRONSMART amiben a fólia alatt ott volt a "CUBOT" felirat
Mégsem volt kompatibilis mert a kijelző más volt!
-
svgyula
addikt
válasz
zeusz55 #129698 üzenetére
Sza! A legegyszerűbb rádugsz egy pendrive-ot. Ha látja és használni tudod akkor valószínűleg tudja.
(#129696) katonakálmán
A beállításokban megtalálod. Ha elindul a mentés akkor ott ki lehet választani a file-kat. A felhő szolgáltatás egyedi valamelyik fiók vagy szolgáltató adja. Az üzenetek pedig egy egy frissítés után kerülhettek vissza. A "te" törlésed után még azok a telefonból simán visszaállíthatók. . -
svgyula
addikt
válasz
zeusz55 #129681 üzenetére
Szia! Ha a teló nem OTG képes (külső eszköz áramellátása/működtetése a lefon akkujáról) akkor azon a szoftver nem segít. De még ha OTG képes is a teló akkor sem biztos, hogy támogat külső kamerát.Bár van vezeték nélküli wifis kamera amit a telefonra telepített apk-val lehet vezérelni! Annó a távcsövemhez gondolkodtam egy ilyenen csak a fényérzékenysége nekem nagyon kevés volt az ára pedig nagyon magas ~80$ Az alin volt/van keress esetleg rá.
-
svgyula
addikt
válasz
katonakálmán #129677 üzenetére
Szia! A telefon biztonsági mentése elmenti az összes hívást, sms, képet, stb amit kipipálsz amikor elindítod a huawei backup-t. Természetesen ezeket vissza is rakja ha kéred. Esetleg ha be van kapcsolva a felhő szolgáltatás és mentés akkor egy szinkronizálás után az is visszarakhatja. "Általában kitörlöm az smseimet" Ha "titkos" vagy csak nem publikus üzeneteket írsz ezt a szolgáltatást kapcsold ki vagy használj egy másik sim kártyát.
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Készül az új "gumicsont" a net huszároknak.Ha ebből valóság lesz akkor a mostani "szuperfónok" amik már így is többre képesek mint amit a felhasználók 99% használ, simán selejtnek lesznek minősítve
Ja és a kérdés ha lesz dual sim/dual aktiv telefon az mindkét csatornán tudja ezt a sebességet? Aztán a frekvencia kérdése? Na ez meghozza a jóízű szaftos "kinek nagyobb-gyorsabb a fosbuk visszajelzése" vitákat. Újra összejön a naponta más más epénisz téma is
(belenéztem az időgépembe
)
-
svgyula
addikt
Hát ha béna 20 akkor jöjjenek a helyek! A lehetséges helyek ahol nem megy net béna 20 nélkül.
Íme az enyém: Felsőkisbarackos 193-as út 3-as számú ház. A telek végén található egy pince az 5 méter mély, mellette a ganédomb. Itt hiába írtam a fosbukra a haceromnak, hogy segítsem mert beleragadt a gumicsizmám nem válaszolt mer MEM VOLT NET! Így kiléptem és lementem borért! Tehát a B20 nélküli telefon a felelős az alkoholizmusért is! -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim B.U.É.K.
-
svgyula
addikt
válasz
choco01 #129410 üzenetére
Szia! Ha wifi lassú akkor kapcsolat korlátozás lehet. Nem a telefonon hanem a routernél. Lépj be menüjébe akkor amikor a teló rajta van és nézd meg a kapcsolatot. Esetleg még válts csatornát! Az is elő szokott fordulni hibaként, hogy a szomszéd routere is ezen ad és ez zavarja a sávszélességet.
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #129324 üzenetére
Szia! Itt néztem elsőre
Az igaz, hogy kint is találtam de ez sem fér bele a 30eft keretbe mert rájön az sarc. Ha valaki megad egy árat akkor én abból indulok ki, hogy ennyi pénze van telefonra. Ln úgy gondolom ha van 100ft-om akkor nem akarok 120ft-ot költeni. Mivel sok embernél ezt a pénzt máshonnan kell elvenni. Itt biztos senki nem írja le, hogy vettem egy szuper telefont de két hónap hátrányom lett a rezsiből és holnap lehet kikötik a villanyt....... Mert ez ugye magánügy. De most is van olyan ember a közelemben aki minden áron erőn felül akar költekezni mert ilyen beállítottságú. Ez a szomszéd szindróma ha az várat épít, nekem kastély kell ha bele döglök akkor is! Ezért nem ajánlok én soha a megadott ár feletti összegért mert sokszor az is erőn felüli! -
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #129038 üzenetére
Szia! Elolvasod egyáltalán amit írok? Fuss neki még egyszer....................
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #129002 üzenetére
Töltéskor minden eszköz melegszik! Azt, hogy ezt melyik rész hogyan bírja az eszközön belül az az adott készülék minősége a SOC felépítése nagyban befolyásolja. Na meg az is, hogy éppen a töltés közben használatban van-e a készülék? De ez egyik sem a töltésvezérlő bűne! Az teszi a dolgát de ha a készüléket a töltőn még gyepálja is a tulaj és folyamatosan a maximális áram folyik át a csatlakozókon az már nagyobb gond DE még mindig nem a töltésvezérlőről van szó!
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #128993 üzenetére
Nos ezt messziről nem nevezném "bajlódásnak" ez egy ~1$-os része a telefonnak! Nem mai nem is 2-3 éves "találmány". Nem is egy "ördöglakat" egyszerű feszültség figyelő áramkör. Ennek az értékeit állítják be az adott telefon akkumulátorához. Ez ennyire egyszerű. Te bemész a boltba és veszel egy "fali" akkumulátor töltőt ceruza elemhez. Ebben is van töltésvezérlő és az a legkisebb árrészét alkotja a szerkezetnek! Ez ennyire egyszerű. Az összeesküvés elméletet ne ezen a részen keresd, minden telefonhoz lehet utólag akkumulátort kapni és beszerelni. Az pedig, hogy kinél mikor "fogy el" egyéni, használat függő! Vannak luserek akik ezen élik az életüket és egyéb szükségleteiket és naponta akár többször is töltik a telefont. Nyilván ezek nem fogják addig bírni. Mert a gond nem a töltéssel van hanem az akkor fellépő melegedéssel amitől az alkatrészek forrasztásai egy idő után elfáradnak és elválnak a felülettől. Például a laptopoknál ez igen gyakori még gari időn belül is lásd HP+AMD kombót.
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #128986 üzenetére
Mit küldesz nekem? Annak semmi köze ahhoz amit én írtam. Az megvolt a nokiánál. De nem ezzel rövidítik meg a telefonok életét mert nincs is szükség rá hiszen senki nem használ 100éves mobiltelefon
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #128967 üzenetére
-
svgyula
addikt
válasz
attiati #128950 üzenetére
Szia! Esetleg a töltésvezérlőre kellene bízni az akkumulátort nem? Az újságírók meg az "okoskodó" luzereknek fogalmuk sincs arról, amit a felettem hozzászóló is írt mennyi is az annyi. Ezek a értékek az akkumulátor gyártótól érkeznek és tized voltra be vannak állítva a töltésvezérlőben a "maximális" élettartam érdekében. Nem tudod(ha jó a töltésvezérlő?) sem túltölteni sem túlságosan lemeríteni. Amit az akkumulátorra ráírnak az csak egy névleges feszültség. A telefon százalékos kijelzője is csak tájékoztató jellegű, hiszen nem egy hitelesített pálinka fokolóról van szó hanem egy tömegcikk-ről.Ezt nálam pontosan lehet látni augusztusban volt 2 éves a teló most is az én használatommal minimum 2 nap az üzemidő. Szinte mindig ha éjszakára töltőre teszem megy egész éjszaka pedig feltölt max 2óra alatt. De nem foglalkozom vele és nem kelek fel azért, hogy figyeljem. A töltésvezérlő azért kapja a fizetést, hogy figyeljen nem azért mert van........
-
svgyula
addikt
Tisztelet Uraim!
Tegnap kaptam email-ben ezt a reklámot Ulefone Armor. Akinek esetleg a túrázáshoz kelt telefon ez is opció lehet, Sajna így első hevenyészett olvasásra nem találtam meg a külső méreteit. A SOC és az akku nem néz ki papíron rossznak. A 4,7" kijelzővel még bírhatja is pár napig is akár. Ja és írják a falusi(B20) internetet is akinek fontos. -
svgyula
addikt
Szia! Ilyet nem próbáltál? szerintem kezd ezzel.
-
svgyula
addikt
válasz
Zaja2 #128198 üzenetére
Szia! Csak egy kérdés az előző tulaj mit csinált vagy ROM-ot cserélt? Mi volt az újraindításnak az előzménye? A digitizer kalibrációt is törölhette vagy átírhatta valami vagy csak sérült. De így utólag bármit mondhatnak. Nálam a jó hardvernél a nem odavaló ROM csinált ilyet pár készüléknél. Sajna a "klón" átka az, hogy az esetek nagy részében semmit nem találsz hozzá. Sem hardvert sem szoftvert. Nagyon nagy mázli ha esetleg találsz még egy ugyanilyent és letudod menteni a rendszerét. De a hardver az szinte biztos, előre kidobott pénz ha(?) egyáltalán valahol találsz. Sajna a belsejében bármilyen SOC lehet és a kijelző is bármi lehet. Az összes adatot be lehet hazudni a ROM-ba............
Kérdezd meg a "mélyvíz"-ben hátha valaki tud segíteni az újra kalibrációban ha az segít. -
svgyula
addikt
válasz
fateless #127948 üzenetére
Szia! Ha elolvasod az aláírásomat láthatod, hogy nem egészen úgy van ahogy írtad. Nem az occó kategóriát használom.........
A saomi mindig is kiesett a látómezőmből. Úgy formailag mint hardveresen és szoftveresen. Pedig simán megvehettem volna a legújabb "szerzeményeiket". A samura mondta mindig mindenki, hogy az egy szappantartó. Tedd egymás mellé és rájössz miről beszélek. Lehet közöttük pár mm eltérés meg máshol van a kamera de ugyanaz a szappanos doboz. Nos nekem a saomi is az! Talán a legújabb valami "max" verzió ami kicsit, hangsúlyozom kicsit, eltér ettől a formavilágtól. Itt sajna mindenki abból indul ki, hogy mindenkinek "agyon romolgatós meg, csak ezt kell cserélni, meg csak azt és jó lesz" telefon a tuti. Van aki csak simán használni akarja. Még akkor is ha sokan itt egy szarnak tartanak valamit. A felhasználók 98%-át nem érdekli a 0,1ms-al lassúbb mint az amire a "romolás" után rá lehet mondani az a világ netovábbja tutti telefon! A sima felhasználó pedig magas ívből....rá annyira érdekli a B20 meg a szervereket megszégyenítő 8-10-20 magos erőmű képességekre. Ezek a gyerekes dolgok csak azoknak fontosak akik ezzel akarnak kitűnni a tömegből. Valahogy mint itt ......... -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Megérett az idő a topik átnevezésére! Lehetne a neve a NAGY DUAL SAOMI!
Mert az utóbbi időben mindenki csak és kizárólag megint ezen táncol! Ráadásul azok is akiknek nem az van! Itt mindenki részesedést kap tőlük? Akkor én is kérek! Aztán holnaptól istenítem én is!
Urak van élet a saomin túl is, sőt!
(#127934) fateless
Már ne is haragudj meg, de ezzel az igénytelenségedet nyilvánítottad ki. Amúgy senki nem beszélt samuról és a keret a 30eft volt. Itthon üzletből garanciás "új" készüléket(karácsonyi ajándék) és nem egy már szépen letisztított használtat amit csak az isten tudja miért adtak el és hol járt. Ja és kapugaranciával! -
svgyula
addikt
válasz
KamuMazsola #127921 üzenetére
Hát igen az Auchanban akadozik a "húúú" LTE mivel ott van wifi
(#127903) tibcsi0407
Ez most komoly? Senkiben nincs egy csepp jóérzés? Mekkora taplóság már ajándékba használt telefont venni?
Főleg az ember szeretteinek? Mit szólnál ha a te gyereked a karácsonyi zoknit valamelyik barátjától venné meg használtan neked? Majd hozzátenné "kicsit szar meg használt de neked még jó" mit éreznél? Ugye azt, hogy lehúztak a wc-n......... -
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #127752 üzenetére
Szia! Én utáltam a ZUK-ot! Most sem szeretem mert fapados, hangos, zörög, elég sokat eszik! Na meg a lendzsel konstrukció alapból hulladék.
Sajnálom de ez a név az én korosztályomnak beégett az agyába! Ez kb olyan mintha egy férfi parfüm a "Brezsnyev" nevet kapná.
Ja bocs, hogy kijavítalak de az "Keeperv85". Személyesen ismerem.
Ha váltanak a "MOTO" névre akkor az más lesz! De a ZUK -
svgyula
addikt
Én nem azt írtam, a saomi nem OTG képes. Azt írtam nem lett kipróbálva mivel ez a képesség minket nem érdekel!!! Tápellátás nélkül mégis hogyan akarsz egy USB eszközt működtetni? Az OTG-nek pont az a lényege, hogy az eszköz(telefon) képes meghajtani és működtetni egy másik eszközt az USB-n keresztül.
Tehát ha nem jön ki "villagy" a telóból nem fog egy egyszerű kártyaolvasó sem működni.
(#127579) Somatom
Neked azért kerestem mert azt írtad "Na, egy ilyen mágneses cucc kéne nekem". Utána leírtam azt is, hogy engem nem érdekel és nem is tesztelem. Csak kerestem neked de többet nem fog előfordulni!
Ugye nem gondolod hogy először veszek egyet és letesztelem neked majd el is küldöm ingyéé vagy még fizetek is hogy elküldhessem? Ez nem milliós cucc.Ha nem próbálod ki honnan tudod, hogy nem működik belelátsz a képen keresztül? -
svgyula
addikt
válasz
#79335424 #127574 üzenetére
Szia! Nekem soha nem volt szükségem az "OTG" képességre a fiam használ mágneses csatlakozást a saomiján. Azt mondta gyorsabb lett azóta az adatátvitel a teló és a pc között. NEM OTG! A telóm ha nagyon muszáj 64GB még olvas ami arra nem fér rá azt úgysem akarom látni, hallani.(én) Amúgy ami miatt nem működhetne az OTG az a tápellátás nem? Vagyis ha megvan a megfelelő ki és bemeneti kapcsolat nem lehet gond! DE ettől nem lesz egy telefon sem OTG képes!! Azoknál lehet gond ahol a telefon formája az ajzat elhelyezése miatt esetleg nem passzol a helyére a dugó.Aminél passzol az azzal működni kell ami meg nem tudja az OTG-t az ezzel sem fogja tudi. Ez sem csodaszer.(szerintem) Pont úgy mint a 3,5 jack helyére "szerelhető" több funkciós kapcsoló. Vettem 2db-ot. Van akinél megy, van akinél nem DE ugyanarról a dugóról van szó akkor most mi a rossz?
-
svgyula
addikt
válasz
viktorhu #127549 üzenetére
Szia! Ebben van valami. Nem véletlen a rengeteg visszaskálázott SOC. Aki nem bír a renszer optimalizálással az visszaveszi az órajeleket.
Az már más kérdés, hogy aki nem veszi vissza (papíron) az mennyire valós. Persze ilyen SOC-nál már senki nem vehet észre egy visszafogott processzor sebességet. Az Antutu és társait meg simán át lehet vágni.A tabletem volt ilyen anno' a kínai-lendzsel overmax. Az vettem úgy, hogy 1,6Ghz megy aztán kiderült a visszaskálázás(900Mhz) mert ha felment teljes sebességre az akku csak 1!! óráig bírta és a palacsinta sütő is kéznél volt.Ez olyan jól sikerült, hogy pár pálya a need for speddel és "megsült" a kijelző foltosra. -
svgyula
addikt
válasz
buca84 #127500 üzenetére
Szia! Sajna nem az occó kategória bár elég jók a paraméterek ja és +ÁFA+Posta ügyintézés.
-
svgyula
addikt
válasz
Rawulf #127449 üzenetére
Nem ugyanarról beszélünk! Az neki egy emlék tőled, csak te nem érted! Megint más venni neki egy ismeretlen eredetű használt telefont a neten mint "ajándék". Na az bunkóság! Mondhat bárki bármit, használt cuccot nem veszünk ajándékba! Te sem örülnél ha amit most nézel és megveszel, utólag kiderülne "hát ez azért occó mert már megfordult egy-két forgatáson". Kicsit szar de neked még jó lesz
, na meg ennyiért kiváló vétel. Vagy ez téged nem zavarna?
-
svgyula
addikt
válasz
Rawulf #127436 üzenetére
Te elgondolkodtál már azon, hogy a szüleidnek használt telót vegyél? Nekem eszembe sem jutna! Magamnak pedig egy rossz álom inkább rémálom! lenne egy használt teló. Egy olyan ami esetleg olyan helyen is járt amire TE álmaidban sem gondolnál!
De már nem szaglik mert letakarították
-
-
svgyula
addikt
válasz
KamuMazsola #127421 üzenetére
Szia! Nagyon rossz a hasonlatod! Mert ha azt írnád, hogy olyat aminél nem lehetne a kormányt mindkét oldalon használni, nem veszek! Ez közelebb lenne! Ugyanis a hazai b@aromság a jobbkormányos autó! De még így is sántítana ugyanis a telefonnak ez csak egy kiegészítő funkciója és nem befolyásolja az alapfunkciót. Én inkább az autóknál az ülésfűtéshez hasonlítanám! Akinek nem elég a normál fűtés.....................
(#127424) Arween
Szerintem ilyen minőséget kapsz a tecsoban is ott meg ugye van rá garancia is. A beex szerintem pont ilyen "minőség"Ha anyukád nem egy kocka akkor az is pont olyan jó lesz neki. Ha meg kocka akkor a Blub-Blub sem lesz neki jó
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #127400 üzenetére
Szia! Nem kapcsolták le a 3G-t sem. Mégis az összes telelfon ami "csak" 3G képes az itteni vélemények alapján egy sz@r készülék................ Jövőre meg a B20-as is az lesz
A cégnél nincs más csak mobilnet routeren keresztül szigorúan 3G de simán működik róla két lapos akadás mentesen. Ha én youtubeot nézek a kollégám még simán használja a levelező szervert. Tehát a 3G is gyorsan leíródott annak ellenére, hogy nem rossz. Pont így lesz ez a 4G-vel is. Nem kapcsolják le e "márkpettingesen" beleverik az emberek fejébe azt, hogy csak és kizárólag az a jó.
-
svgyula
addikt
válasz
#45553408 #127395 üzenetére
Szia! Nem lesz hosszú az öröm:tesztelik az 5G-tjövő ilyenkor a mostani hiper-szuper telefonok a sz@r kategóriába süllyednek. Na meg a 4mag sz@r, a 8mag éppen elég, a 10mag talán jó
Jövőre meg kell belőle egy vödörrel ahhoz, hogy csipogjon a fosbuk egy fontos értesítéssel
Talán az akku gyártókat be kellene várni a fejlesztésekkel mert jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy a fejlesztők gyorsvonattal mennek az akku gyártók pedig ilyennel:
Biztosan találkozni fognak, ha a fejlesztők körbejárták már a földet
Ja és még lehet olyan következménye ennek a fejlesztésnek, hogy már most le fognak lassítani a szerelésekkel. Mivel ugye nem lesz értelme tovább terjeszteni amikor jön az újabb és ugye arra kell ösztönözni mindenkit mert akkor ki veszi meg az újabb "vödörmagos" készülékeket? -
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
Milestone2 #127046 üzenetére
Szia! Nyilván az egy sim-es Honor 8 csak monoaktive.
Az összes 2 sim-es pedig dualaktive vagy sztereóaktive ahogy jobban tetszik.
Hidd el egy zászlóshajóba nem raknak evezőt oda illik motort rakni.
Van belőle legalább 2 féle 1 sim-es és ugyanennyi 2 sim-es változat is.
-
svgyula
addikt
válasz
Milestone2 #127002 üzenetére
Ajj jajj miért akarod elvenni a telefon szervizek kenyerét
Soká (#127003)
Amúgy teljesen mindegy mekkora a tárhely ha az apk-nak csak 1gb van hagyva. Ilyenkor marad 2-3 factory reset és 1-2 teljes ROM csere aztán a telónak így is úgy is annyi. Közben odavágja, a haver kiveri a kezéből "mert az jó vicc" vagy ráül stb.....
A helyedben én maradnék az "occó" telónál. Ha képes lesz megbecsülni és vigyázni rá akkor az is telefon egy darabig aztán érdemes tovább lépni ezeknek az ismeretében.............. -
-
svgyula
addikt
válasz
pècsimunkás #126949 üzenetére
Szia! Az nem a hálózat hanem a telefonod "érzéketlenségének" köszönhető. Sajna vagy gyenge az antennája vagy a vevőegység gyenge minőségű. Ez kb olyan mint anno' az egyik telómban volt analog TV vételi lehetőség
Szálláson az ablaknál (első emelet)be tudtam fogni egy adást igen "mákos" képpel. Tehát használhatatlan. De bent a városban meg a főtéren(Berlin
) gyönyörű képpel ment az adás...........
A kis gyártók nagy része az éppen "még megfelelő" kommunikációs szintet csinálja csak meg. Ami "ideális körülmények között" eléri a normális telefonálás lehetőségét DE csak akkor. Ha ez nem áll fenn akkor kullog a térerő után és szakadozik a vonal rossz a beszéd minősége stb.
Van egy másik nagyon jó példa amit nap mint nap látok a kollégám Huawei Y6 telója 1 pálcás térerővel rendelkezik az irodában ahol az enyémnek 4-5 pálca a térerő! Sokszor az üzeneteket is akadozva kapja meg pedig nincs 1 éves és minden más normálisan megy rajta. -
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #126931 üzenetére
Szia! Hát azért mert az elérhető hálózat típust mutatja! Nekem akkor is kiírja ha nincs bekapcsolva a "mobilnet"
Az a térerő ikon nem azt jelenti, hogy okvetlenül azt használja de az az elérhető legjobb hálózat.
Ha hívnak azon a sim-en akkor a 4G-ről letesz 3G vagy 2G-re. Nézd meg hívás előtt és közben. -
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #126896 üzenetére
Szia! Jó, hogy belinkelted ezeket DE ezek is csak megfelelő vaku segítségével csinálnak jó képeket este. Teljesen mindegy milyen a fényképezőgép. Én jó párat szereltem a távcső mögé de mind elvérzet.......... A holdról még csak csak lehetett mert annak elég nagy a fényereje. Egy jó vakuval pedig mindegyik csinál jó képet este is.
-
svgyula
addikt
válasz
pècsimunkás #126649 üzenetére
Szia! A Honor 6-nak minden helyen ahol eddig próbáltam messze nagyobb a térereje mint bármelyik eddig hasonlított telefonnak. Ahol azok nem tudtak beszélni ott én még javában legalább 2db "pálcikával" rendelkeztem. A 3G eddig mindig ment kint Németországban mindenhol. A wifi jel is igen erős! A Keeperv85 kollégával ültünk az autóban és nála 3 telefon volt. Nekem volt 8-10 elérhető wifi jel neki a három telefonon összesen 4db.................
-
svgyula
addikt
Szia! Ez nem akkora "trükk" anno' amikor még volt kártyás fülke és is csináltam hasonlót! Az volt a lényege, hogy mielőtt beraktam a kártyát az érintkezők közötti részt teleöntöttem pillanatragasztóval vagyis ciánakriltáttal. Ez az anyag úgy viselkedett mint a beleépített kis diódák amik egységnyi idő alatt kiégtek és elfogyott a pénz! Az olvasó erre úgy reagált, hogy végtelenítette a kártyát beszéltem is vele órákon keresztül!
Persze ez más mint ami most van, de régen tényleg működött! -
svgyula
addikt
válasz
Nozy82 #125848 üzenetére
Két lehetőséged van. Keresel egy ugyanilyen telefon tulajt és megsimogatod, hogy szeretnéd a rendszerét lementeni. Természetesen ezt csak egy 1BIT-es engedi meg akinek fogalma sincs a működésről és nyertél!
A másik megkeresed a NAVON cég-etez a márkaképviselet jó pénzért újra rakják a ROM-ot. Esetleg segítség innen vagy innen megpróbálod leszedni. Nagyon figyelj a típusra és az "évjáratra"mert ezekben is cserélgetik az alkatrészeket aztán ROM ide ROM oda sötét kép vagy nyista tapi
esetleg nincs kamara, IMEI stb fogad!
Még egy kérdés recovery van? Vagyis ha nyomod valamelyik hang+power gombot indításkor bejön a recovery?
Egy alapbeállítás is lehet, hogy segítene. -
svgyula
addikt
válasz
KisTücsök #125714 üzenetére
Szia! Van egy másik "örökös"
megoldás kicserélteted az usb csatlakozót és beleraksz egy ilyen csatlakozót és soha többet nem megy tönkre az USB csati! Gyereknek különösen ajánlott mert azok játszanak állandóan töltőn! Tegnapelőtt volt szerencsém személyesen tesztelni és valóban csak ajánlani tudom! Nincs gond akkor sem ha a töltőn a teló és valaki lelöki az asztalról. Sőt mivel ez leold egy bizonyos erőhatásra még lassítja a zuhanást.
(#125717) RVR400
Persze mert az irányítószám meg az ország adott ékezet nélkül is! A helyi terminátor(postás) meg ismert mindenkit.................. -
svgyula
addikt
Szia! Én nem tudok és nem is lehet spórolni akkor amikor egy szálláscímet küldök valakinek és van benne ü ö esetleg ä vagy a névben van ékezet. Ezekkel nem lehet játszani mert egy ékezet nélküli címmel esetleg elviszi a GPS 600km-rel arrébb
Az ilyen ékezet nélküli címhez meg nem lehet mindig magyarázatot küldeni mert a másik oldalon esetleg egy 1BIT-es ember van! Nálam nem a haveri körben küldözgetett vicces sms játszik!
-
svgyula
addikt
válasz
kmarci25 #125699 üzenetére
Szia! Rohadjon meg aki ezt kitalálta! Nálam is ilyen(gyári) egyszerűen nem tudom mit írok addig amíg el nem küldi
Sajna a magyar nyelv csak ékezetekkel érvényes! Mert igen félreérthető szöveg jön ki ha nem használsz vagy rosszul használod az ékezetet. Eddig még nem jöttem rá hol a túróban tudnám ezt a funciót kikapcsolni. pl. a kerék kérek kerek három szó három jelentés!
-
svgyula
addikt
válasz
Milestone2 #125613 üzenetére
Perverz
-
svgyula
addikt
Szia! Nyugodj meg és relaxálj
egy telefont sem terveznek 2 évnél hosszabb élettartamra
Ezt hívják fogyasztói társadalomnak(nem nálunk
) Vehetsz bármit az két év múlva öreg elavult lesz és ha nem adja meg magát a SOC akkor majd az aksi vagy a csatlakozó, gombok, és utána jön a háttértár vagy egyszerűen a rengeteg töltés-merüléstől a forrasztások egyike adja meg magát és mehet a kukába. Mert akkor nem az lesz a legnagyobb gondod, hogy jön-e rá másik droid, hanem fel lehet-e egyáltalán éleszteni és ez mennyibe fáj! Ja és két év alatt millió alkalom lesz arra, hogy ráülj, leejtsd, valaki belerúgjon stb, amitől 2mp alatt lesz kuka a telefon......
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #125453 üzenetére
Nem tudom miért van samu filingen
a videó láttán
-
svgyula
addikt
válasz
ben-ga #125376 üzenetére
Szia! Tudom csak közben volt szó az USB töltésről is azért írtam bele azt is.
Tehát nem csak laptopról hanem USB eszközről sincs nagyobb töltés 0,5A-nál azért írtam! Ez szabvány. A töltő az más tészta és azért mennek gajra a sima USB/mikroUSB kábelek, amit nem a nagy teljesítményű töltőkhöz adnak csak sima adatátviteli kábelek! Azokat akár egy töltési ciklus után is lehet kukázni! Egyszerűen a csatlakozásuk nem megfelelő minőségű. Persze ebből még az is lehet, hogy a töltőáram fele elveszik. -
svgyula
addikt
válasz
ben-ga #125365 üzenetére
Szia. Alapból ha gépről USB töltöd nem kell mérni sem ott max 0,5A Tehát sokáig fog töleni. Ezt nem a telefon korlátozza hanem az USB kimenet ami nem engedi szétégetni a csatlakozót vagy a jóval drágább alaplapot.
A normál töltők nagy része csak szitázott 1-1,5A! Inkább csak a max a 0,75ANekem eddig volt vagy 5 töltő és ezekből 1db ami valóban tudja a 2A-es töltést ez pedig a honor 6 eredeti töltője. Az fellöki a 3100mA-es aksit 10%-ról is max 1,5óra alatt full-ra. Amúgy nem kell semmilyen műszer ehhez egyszerűen számolsz! Vagyis nekem a 3100mA-es feltöltése 2A-(~)1,5óra=3A(3000mA). Egy 4000mA-es aksi 1A-es töltővel minimum 4óra! De csak ha a töltésvezérlő engedi az 1A-es folyamatos töltést. Mert általában nem először kb 60%-ig megy max-on utána visszaveszi. Ezt érezheted a töltőn is ha a teló elérte a 60%-ot akkor visszahűl a töltő vagyis a töltésvezérlő visszavett és nem engedi azt max áramot az aksira! Ennyire egyszerű. Vagyis nagyrészt nem a töltőn múlik hanem a telóba beépített töltésvezérlőn múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest