Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! De igen csak! Arról is szó volt, hogy csak telefonálásra kell! Vagyis nem fogja minden nap a ROM-ot b..szogatni
Neki a legegszerübb telefon is megfelel stock droiddal(ha én jól értelmeztem) azzal pedig a legtöbb telónak nincs gondja! Ha nem piszkálják meg nem akarnak a "trabantból ferrarit" csinálni (mert mindenki erre hajt!) akkor szinte bármelyik jó telefonálásra. Ha beállítják rajta az éjszakai kikapcsolást akkor soha nem lesz gond szinte egyikkel sem. A legtöbb teló azért bolondul meg mert x-100óra folyamtos üzemmel használják és sok ember halálosan retteg attól, hogy lekésik valamiről a fosbukon alvás közben 
(#132160) Bodrik
Azt nem írtad, hogy honnan szereznéd be? Ha nincs különösebb igény akkor a pénztárcához mérten egy-egy áruházlánc-nál is körülnézhetnél. Ott hazai gari van tehát ha nem összetörésről van szó akkor legalább 2 év gari van a nagyrészére. A honor6 fórumon ezt többen ki is használták

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4867
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4866
- iPhone 13 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4865
- Samsung Galaxy S25+ Plus 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 100%/p4864 Azonosító:p4864 Tartozékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Neki a legegszerübb telefon is megfelel stock droiddal(ha én jól értelmeztem) azzal pedig a legtöbb telónak nincs gondja! Ha nem piszkálják meg nem akarnak a "trabantból ferrarit" csinálni (mert mindenki erre hajt!) akkor szinte bármelyik jó telefonálásra. Ha beállítják rajta az éjszakai kikapcsolást akkor soha nem lesz gond szinte egyikkel sem. A legtöbb teló azért bolondul meg mert x-100óra folyamtos üzemmel használják és sok ember halálosan retteg attól, hogy lekésik valamiről a fosbukon alvás közben