-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
svgyula #126958 üzenetére
Ezt tudom , mert a Coolpad F1 - el vígan neteztem , ahol a OP3 vergődik . Azt is tudom viszont , hogy a Lebara is ludas ,bár a nèmet t mobile hálózatát használja , de a fő probléma maga ez a telefon . Azèrt az vicc , h a Zopo zp700 , ès a Coolpad f1 - hez kèpest 3x -4x annyiba kerülő telefont nem tudok normálisan használni . Azèrt nèztem az előbb emlegetett ZTE- t mert az legalább nem drága , de egyszerűen nem akarok több pènzt sem rakni telefonba . 2-3 hónapon belül lesz talán normális netem , akkor talán tudom ezt is normálisan használni . Èn voltam a barom , hogy nem vettem meg az S7 dualt , 500 euró volt a MM - ban mielőtt megvettem a OP- t . Csak keveseltem a 32 gigás tárolót . Ma biztos ,hogy máshogy döntenek ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- PlayStation 5
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest