Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz attiati #128950 üzenetére

Szia! Esetleg a töltésvezérlőre kellene bízni az akkumulátort nem? Az újságírók meg az "okoskodó" luzereknek fogalmuk sincs arról, amit a felettem hozzászóló is írt mennyi is az annyi. Ezek a értékek az akkumulátor gyártótól érkeznek és tized voltra be vannak állítva a töltésvezérlőben a "maximális" élettartam érdekében. Nem tudod(ha jó a töltésvezérlő?) sem túltölteni sem túlságosan lemeríteni. Amit az akkumulátorra ráírnak az csak egy névleges feszültség. A telefon százalékos kijelzője is csak tájékoztató jellegű, hiszen nem egy hitelesített pálinka fokolóról van szó hanem egy tömegcikk-ről.Ezt nálam pontosan lehet látni augusztusban volt 2 éves a teló most is az én használatommal minimum 2 nap az üzemidő. Szinte mindig ha éjszakára töltőre teszem megy egész éjszaka pedig feltölt max 2óra alatt. De nem foglalkozom vele és nem kelek fel azért, hogy figyeljem. A töltésvezérlő azért kapja a fizetést, hogy figyeljen nem azért mert van........

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák