-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem kanyarodjunk vissza a témához...
Tud valaki nekem telefont ajállani?
Kritériumok:
-"kimagasló kamerás képességek" (bár úgy hallottam a haverom szobatársának a barátnőjétől, hogy minden kínai telónak fosh a kamerája... de hátha ti tudtok!)
- Bitang erős hardver (csillió antututututu ponttal)
- Minimum FHD kijelző,de nem baj ha nagyobb a felbontás
- bírjon ki legalább 3 napot az akksi egy töltéssel mert sokat játszom és nem szeretem töltögetni( lusta vagyok)
- jó lenne ha duál aktív lenne, bár nem tudom mit jelent, de azt mondták nagyon hasznos és akkor kell nekem
- 900 mHz-re szükségem van??
- min. 3 giga ram , de nembaj ha több!!A keret: 50.000 Ft, de maximum 200$-ból szeretném megúszni a dolgot!!!!
Köszönöm előre is a válaszokat!!!!
mod. jah... és ne legyen nagyobb mint 4,5"
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Brownn #98109 üzenetére
Roottal rendszergazdai jogot szerzel a telefonod felett, de mivel nem akarod piszkálni így nem is nagyon van rá szükséged.Ha nem tudod mire való akkor pláne... A kínaiaknál nem jár gari vesztéssel a root ( kína nem magyarorazág
) nem egy telefonról tudok amit legariztak pedig el volt flashelve. Hardver hibánál vissza kell küldeni onnan ahonnan vetted vagy arra a címre amit ők megadnak. Általában 1,5-2 hónap mire megfordul a cucc. Ha jól rémlik 3-4000 ft-ból meg lehet úszni. Egyébként sok múlik az eladó/bolt ilyesfajta hozzá állásán.
Most az 50.000 ft költség keret alapján...
THL4000
Xiaomi Hongmi 1s
Huawei Honor 3c
THL T6sEzeket ithon is megkapod az edigitalban.
Aztán ..
Lenovo s660
Lenovo p780
Coolpad F1
Iocean x8 mini
THL T6s pro
ZTE V5
Cubot s168Én ezeket ajállanám 1. körben. A kamerára nem tudok mit mondani én még nem láttam olyat aminek nem volt jó, de ez azért van mert nekem a kamera tök lényegtelen, és ha viszonyítok akkor mindíg az árhoz viszonyítok. Kb ezek a lehetőségeid azok közül amiket én beválallnék.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nemethb87 #97819 üzenetére
" Android dual SIM okostelefonok"
...de ne vesszünk el a részletekben!
"droidtoolsban nem enged root-olni "
Előbb rootold valamivel... cwm+root.zip, Iroot, framaroot, rootgenis, kingo root stb.. ha megvan a root shell( ezt a ball alsó sarokban lévő kis kockában látod (sárga lesz)) akkor menni fog az ideiglenes root!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mercutio_ #97695 üzenetére
Szerintem nem kell még temetni a Jiayu-t. A zte v5 megjelenéséig pl itt szinte egy szó se esett a zte-ről csak néha valaki rá kérdezett a geek-re, aztán nézd meg mi lett, a csapból is zte folyik....
Sokan dobálóznak itt a supportal, de kb 10-9-nek ugyanúgy az xda meg a 4pda.ru a "support" mint nekem vagy bárki másnak. Nyilván fontos, hogy a gyártó foglalkozzon a termékei szoftveres támogatásával, de ez nem mindenkinél szempont. Vegyük az én esetemet, a telefonomra a mai napig jönnek gyári update-ek, de ettől függetlenül egy magyar kolléga romjait használom.
Viszont az biztos , hogy a jiayu ezt sokáig nem csinálhatja .... szerintem őssze fogja kapni magát...
-
WOT-H-A-C
veterán
Én a thl-t és a zopo-t semmiféle képpen nem tenném egy lapra az ulefonnal meg elefonnal meg ilynekkel....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zolipapa66 #97632 üzenetére
Voltak már itt ilyenek , nem is egy alkalommal...
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem tudnál valami , normális brandet ajállgatni esetleg??Segítek... thl, lenovo, xiaomi,zopo,jiayu, stb... ha te bevállalsz egy alsó közép vagy alsó kategóriás gyártó termékét akkor legyen szerencséd, majd írd le a kanosszajárásod történetét várjuk a fejleményeket, viszont jönnek ide olyanok mint te akiknek csak az ár a fontos az mindegy, hogy mekkora sz@rt vesznek aztán meg jönnek ide köpködni (teljessen jogossan) mert itt ajállották a telefont....
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csonkadavid #97466 üzenetére
Igen az!Mielőtt neki ugrasz a vásárlásnak azért nézz körbe a neten... a minimum egy xda.-s topik... custom reco, romok, root, unbrick...stb... Itthon nem lett népszerű telefon az ára miatt.Ez már nem mai darab.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csonkadavid #97464 üzenetére
Sehol, kiszórják a készletet...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gyorkigyorgy #97455 üzenetére
"mert a TV GO alkalmazás rootolt telefonon nem megy
"
De megy! xposed+root cloack!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maggi1886076 #97426 üzenetére
Igen azt én is!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
retesz147 #97388 üzenetére
A coolpad f1 gps, az mtk-s hongmi és állítólag a thl t11 gps-e is jó mióta KK-et kapott. Tehát vannak kivételek, de most ebbe nem mennék bele mert nagyon sokszor kitárgyaltuk már, ha van kedved keress rá. Viszont ha kompromisszum mentes gps kell akkor a fentebb említett soc-ra van szükséged vagy még kirin esetleg exynos...
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem várj egy kicsit, mert már hárman kérdeztünk/ajánlottunk valamit de nem igazán jött válasz.
-driver rendben?
- ki volt kapcsolva a telefon mikor rádugtad a gépre flashelés kezdeténél??Ha ezekre nem "igen" a válasz, akkor előbb ezzel kezdjed a dolgot.
jogle: hiába piszkálod a romot nem lesz dual aktív, ahhoz kell még 1 gsm modul.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Arween #97325 üzenetére
"Ezek magas igények?"
Igazából, nem!
"Kínában csak nagy és buta telefonokat gyártank?"
Részben igen! Jellemzően 4,5" fölött jönnek a telefonok, de ezek is olyanok mint a fehér holló, inkább 5" ajellemző és a fölött.... hogy buta telefonokat gyártanak e? Nagyon nem igaaz!!
A gps kérdés pedig örök probléma, ha megbízható gps kell akkor újkori MTK soc-al szerelt telefon kell, de olyan legjobb tudomásom szerint nem nagyon van jelenleg 5" alatt vagy pedig qualcom-os megoldást kell keresned, de most nem jut eszembe ilyen!
Összegeze nem magasak az igényeid, csak a piacnak egy olyan szegmensét céloztad be ami egy nagy 0!!
Somatom:
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Víz Elek #97317 üzenetére
Ez nehéz ügy! Az utolsó verzió ami hivatalossan jött rá az 4.2 volt, és onnan nem is támogatta tovább a készüléket a Lenovo.
Most így hirtelen 1 db 4.4-es romot google-ztam ki egy xda.-as linken de a link a semmibe mutat. Needromon is kevés rom van és mind 4.2 jellemzően nem multi
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97183 üzenetére
" Az Ali valahonnan mindíg tudta, hogy én mikor kaptam meg az árut és azonnal elkezdett nyaggatni, hogy nyilatkozzak, hogy oké, vagy nem oké a cucc, különben okénak minősíti az üzletet, engem meg nem okénak."
Ha kaptál tn-t akkor onnan tudta,hogy megkaptad. Egyébként ezt nem értem mert ha lejár a 60 nap és nem nyitsz vitát vagy nincs kiterjesztett szállítási idő akkor a 60 nap lejártával confirmálódik a rendelés és vége az üzletnek.
A kereskedők azért akarják megoldani "négyszemközt" a dolgokat mert tartanak a büntitől az ali részéről illetve a te negatív feedback-edtől is. Főleg azok akiknek kevés eladásuk van.
Addig amíg él a "buyerprot" nagy baj nem lehet.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
sexymusprime #97173 üzenetére
dobd be a kérdést a oneplus topikba , de én úgyemlékszem későbbre mondták a oneplus hivatalos fórumon a megjelenést....
-
WOT-H-A-C
veterán
Na most akkor zavart érzek az erőbe....
Kezdtük ezzel:
" a snapdragonokat lealázó teljesítményt, és a kiváló háttértámogatás"
Ezt simán cáfolom. Még a snapi 800 at is simán lerakom mellé de ugye ott van még a 801 és a 805 is. Persze ezek drágábbak de ugye ez már más kategória. Ha most jön a "ezek drágábbak akkor ott a 1+1 16giga ami árban kb pariban van a 3x el 2 év eu garival.
Aztán jött az " ár-érték arányra gondoltam!"
Erre ledobtam 2 snapis telót ami ár/érték arányban nagyon jók.
Most akkor nem értem mi a,gond?
Értem én , hogy véded a mundér becsületét, de elöttem nem kell.
1. ismerem az mtk-s telefonokat és semmi gondom velük!!
2. a 3x el még annyi gondom sincs több hsz. -ban elismerően nyilatkoztam róla!!Viszont ami igaz az igaz....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #97127 üzenetére
Nem értem miért ne oszthatnád meg itt a v5 proxy kalibrálást, vagy akár a kolléga a video beállításokat, én spec. szivessen olvasom az ilyen dolgokat és felüdülés számomra az ilyesmi.Arról nem beszélve , hogy sokkal inkább ide való dolgok, mint a " milyen telefont vegyek, és hasonlók"....
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gagyilovag #97102 üzenetére
Biztos, hogy jó a rom amit rá akarsz tenni? Most milyen állapotban van a telefon?Működik még? Lehet, hogy a proloader nem tetszik neki amit rá akarsz erőltetni. Ha még él a telefon akkor a prloader elől vedd ki a pipát!!! Benn van az aksi?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
b0bcat #97084 üzenetére
Nálam volt g2f, thl4000, és T6s, szerintem mind hozta azt amit vártam tőlük ebben az ár kategóriában. A cubotnál pont a te véleményedre (tapasztalataidra) alapoztam!!
_MG_ : Nos pont ezért írtam, hogy én nem próbálkoznék vele(ük). Sok volt a velük a probléma, optimalizálálatlan szoftver, szedett-vedett hardver elemek.Szórás a minőségben. Egyedül a design-t tudnám az áron kívül a számlájukra írni, de nyilván ők is fejlődnek és fel akarnak zárkózni. Lehet , hogy csak maradi vagyok, de nekem ezek "hard play" kategória. Nem szeretek orosz rulettezni....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97076 üzenetére
Ha jól rémlik, vannak teszt képek tesztben és a telefon topik összefoglalójában is.Gondolom a kolega eltudja dönteni mi a pálya, némi kereséssel meg találja a te előző posztodat is ezzel kapcsolatban. Egyébként ajánlottam mellette még kb. 8 telefont és mindnek szubjektívek a kamerás képességei. Ez már millioszor le lett írva , hogy telefontól nem kell csodákat várni. Én csak olyan telefont ajánlok ami elsősorban az én tapasztalatim alapján összességében nézve jó készülék( hw, sw, közösség) részemről a 3x ennek meg felel. Mint mondtam a kamera nekem utolsó szempont. Akinek fontos az majd fogja magát és keres teszt képeket, videókat, véleményeket stb.... én nem teszem meg senki helyett sem. Becsülendő, egy nem elfogult véleményt hallani is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged