- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
maross #25690 üzenetére
Hát nekem nem sürgetős, igazából ez a hardware jó (megelégszem 1 giga rammal, azért már nem várok hónapokat, hogy elérhető legyenek a 2 gigásak), ezután az döntött nálam melyik tetszik külsőre és milyen rom támogatása van, azaz legyen hozzá egy használható angol vagy magyar nyelvű rom s az elég is, ami azért általában teljesül
Az akku dolgot csak mostanság vettem be a körbe, hogy láttam van 3000 mAh körüli vagy nagyobb, ami azért csak hasznos.
Korábban gorilla glass-os telóket kerestem, de egyelőre az annyival drágább, hogy kiestek, marad a fólia vagy tok. -
-
citkar
addikt
válasz
maross #24713 üzenetére
na most jön szóba a megéri-e más üzletnél 200 USD-ért
igazatok van, out of stock.. a fenébe
-
fPApi
őstag
válasz
maross #24533 üzenetére
Szerintem ugyanarról beszélünk: most már összefoglaló a neve, és az elején ott a táblázat, amelyet ha jól megnézel, akkor a "d" oszlopban ("Honnan") láthatod, hogy melyik (web)shopból lett rendelve, a "k" oszlopban ("Bolt minősítése (1-5)") pedig meglepő módon a bolt minősítését, az "o" oszlopban ("Megjegyzés") pedig mindenféle megjegyzést a telefonról, eladóról, szállításról, stb.-ről. Ha még esetleg (lementés után) sorba is rakod bolt és minősítés szerint, akkor egyszerűen láthatod, hogy melyik bolt milyen. És még sok hasznos infót ki lehet nyerni belőle, hiszen van már benne több, mint 150 vásárlás adata. Ez már olyan mennyiség, ami megbízhatóbb infókat ad egyes emberek véleményénél.
-
hungobungo
senior tag
válasz
maross #24421 üzenetére
Én most hasonlítottam össze a Shadowgun: Deadzone játékot az mtk6589-es telefonon (N9589, quad core Cortex A7 CPU 1,2Ghz-en, 1280x720, SGX544), rk3306-os tablettel (oem ocssótablet, dual core Cortex 9 CPU 1410 Mhz-en, 1024x600, Mali400MP4). A tableten iszonyat akadnak a nagyobb pályák, laggol ha összejönnek többen egy kisebb téren is, hiába a legalacsonyabb minőségre állítás. Ezzel szemben mtk6589-en fasza bármikor bármilyen minőségben.
GPU-k összehasonlítása: [link]
Ja és azt már észrevettétek, hogy nincs kompatibilitási gond ezeken a telefonokon? Én legalábbis még egy appnál nem láttam a Play Áruházban...
-
Peaceliker
addikt
válasz
maross #24421 üzenetére
480p helyett persze, hogy jó a 720, de az 1080 nekem sok lenne, mert netezés közben így is nagyítgatnom kell, pedig ez ugye nem egy kis kijelző
Ha jól látom egyen ketten rajta vannak az fHD s rendeléseken, kíváncsi leszek a tapasztalataikra
MÁS
Szerintetek egy ilyet gond nélkül lehetne használni fps játékokhoz, vagy ahhoz a játéknak is tudnia kell kezelni? Csak mert vannak olyan szép játékok (nova3 vagy mc4), de így tapogatva csak "bukdácsolok" bennük...
-
kosturica
őstag
válasz
maross #24404 üzenetére
Nem egészen! A vám azon múlik, hogy fel van-e tüntetve a tényleges ár. Ha csak giftként, minimális összeggel van feltüntetve, akkor 95%, hogy nem fogják meg. A nagyobb csomagokat szeretik kibontani, főleg ha valamilyen gyorspostával (EMS DHL stb) jön. Napi szinten vásárlok innen-onnan különböző értékű dolgokat, ezért bátorkodtam ezt észrevételezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest