Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Pityu62
üzenetére

Na most meg a sértődött gyereket játszod????

Idefigyelj telefon flashelő mester, segìtek neked mert látom "gyengébb" vagy egy kicsit...

1. senkit sem érdekel hogy mikor kezdted a buzerálást, ez egyébként is magán ügy ne tetegessed ki a szennyest!!

2. azzal sem foglalkozik senkisem hogy hány romot tettél fel másoknak.... (halló ember itt többnyire geekek vannak)
3. ez egy nyilvános fórum senkinek sem kell , vagy kötelessége válaszolni egy hsz-ra, pl azért mert más a téma vaaaaagy senkit sem érdekel amit ìrtál
4. nem is értem miért engem ekézel amikor én meg dìcsértem a telcsidet és téged is.!!!!

Most komolyan .....relaxálj kicsit és próbálj meg beilleszkedni a csapatba és akkor nem kell hiszti meg sértődöttség, lehet beszélgetni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest