Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Ma feleségem telefonjára (Lenovo S820) feltettem a baralajbi féle legfrisebb romot + TWRP recot. A rom tartalmaz root-ot + gapps-t és Supersu-t is. Miután beállítottam a telónak mindent + adtam neki netet a SuperSU frissítette magát és itt kezdődött a problémám, ugyanis azóta ha be akarok lépni SuperSU-ba, akkor su binary-t akar frissíteni, engedem neki TWRP-n keresztül, újraindul a teló TWRP-ben, lefut egy telepítő script, újraindul a rendszer, de ha belépek újra SuperSU-ba, akkor megint ugyanúgy frissíteni akarja és persze ez nélkül nem enged tovább. Valaki aki már találkozott ez a problémával tudna nekem megoldást mondani (azon kívül, hogy ne engedjem automatikusan frissülni SuperSu-t Google Play-en keresztül, mert egyszerűen nem engedi kikapcsolni)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest