- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lor
tag
Pár nap Nubia Z7 mini használat után ismét.
Külsőre továbbra sincs semmi kivetni valóElső tültéssel 17h 41m használat után 18%-on volt 56% kijelző használattal 15% device idle-vel
Ekkor toltam neki wifin orba szájba, próbáltam lezúzni a fölös appokat és felrakni amit még én szeretnék.
Saját recovery menüből elérhető sajna nincs rajta cwm, egy gyári visszaállitást azért csináltam.Második töltéssel 1nap 21h használat után 36%-on az akksi 29% kijelző 25% device ...
Motion gesture témák vannak és működnek.
Böngésző és gmail repül, egyéb office fájl és 720p akció kamera videó nézés megy f@szán.Megy a göps egyenlőre csak humap-on de nekem már ez is előre lépés.
Majd tolok vmi progit hozzá (ajánlás? sygic?) és kipróbálom úgyis.Otg nagy zsirság toltam bele 64-es kártyát és csak szippantja magába az adatokat.
Ha valakinek vmi kérdése van irjon talán megértem. (remélem megtalálom a kérést is, mert mostantól megint nem olvasom fullba a topikot.)
Ha valami eszembe jut irom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged