- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lor
tag
Pár nap Nubia Z7 mini használat után ismét.
Külsőre továbbra sincs semmi kivetni valóElső tültéssel 17h 41m használat után 18%-on volt 56% kijelző használattal 15% device idle-vel
Ekkor toltam neki wifin orba szájba, próbáltam lezúzni a fölös appokat és felrakni amit még én szeretnék.
Saját recovery menüből elérhető sajna nincs rajta cwm, egy gyári visszaállitást azért csináltam.Második töltéssel 1nap 21h használat után 36%-on az akksi 29% kijelző 25% device ...
Motion gesture témák vannak és működnek.
Böngésző és gmail repül, egyéb office fájl és 720p akció kamera videó nézés megy f@szán.Megy a göps egyenlőre csak humap-on de nekem már ez is előre lépés.
Majd tolok vmi progit hozzá (ajánlás? sygic?) és kipróbálom úgyis.Otg nagy zsirság toltam bele 64-es kártyát és csak szippantja magába az adatokat.
Ha valakinek vmi kérdése van irjon talán megértem. (remélem megtalálom a kérést is, mert mostantól megint nem olvasom fullba a topikot.)
Ha valami eszembe jut irom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged