- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lor
tag
Pár nap Nubia Z7 mini használat után ismét.
Külsőre továbbra sincs semmi kivetni valóElső tültéssel 17h 41m használat után 18%-on volt 56% kijelző használattal 15% device idle-vel
Ekkor toltam neki wifin orba szájba, próbáltam lezúzni a fölös appokat és felrakni amit még én szeretnék.
Saját recovery menüből elérhető sajna nincs rajta cwm, egy gyári visszaállitást azért csináltam.Második töltéssel 1nap 21h használat után 36%-on az akksi 29% kijelző 25% device ...
Motion gesture témák vannak és működnek.
Böngésző és gmail repül, egyéb office fájl és 720p akció kamera videó nézés megy f@szán.Megy a göps egyenlőre csak humap-on de nekem már ez is előre lépés.
Majd tolok vmi progit hozzá (ajánlás? sygic?) és kipróbálom úgyis.Otg nagy zsirság toltam bele 64-es kártyát és csak szippantja magába az adatokat.
Ha valakinek vmi kérdése van irjon talán megértem. (remélem megtalálom a kérést is, mert mostantól megint nem olvasom fullba a topikot.)
Ha valami eszembe jut irom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest