- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
ekrisztian #74516 üzenetére
Volt egy rossz termékem, egy mérethibás touch panel. Igazából reszeléssel beépíthető volt. Írtam az ebay -en az eladónak. Azt írta küldjem vissza és kicseréli. A postaköltséget nem akartam bebukni, meg nagyon sürgős volt. Írtam ebay-re neki, hogy térítsen vissza 15 dodót akkor maradhat a cucc. Nem válaszolt. Megnyitottam a dispute -ot a paypal-on , leírtam, hogy rossz gyári selejt terméket kaptam. Csatoltam hozzá fotókat.
2 napon belül jött a válasz dispute lezárva, az eladó kötelezve a 15 dodó visszafizetésére. Kb 2 héten belül utalták a zsét.
Az én történetem ennyi.
A Paypal nem lacafaxázik. De tudnod kell mit csinálsz, hogy adod elő. Ha nem jól támasztod alá a követelésed, lehet lezárják a vitát intézkedés nélkül. Általában ez ellen már nem tehetsz semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest