- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #73491 üzenetére
Szia Kedves Laza!
Hidd el nem vagyok irigy ember! Ha elolvassátok amit írtam és értelmezitek rendesen rájöttök nem minősítettem senkit!De a lejobb az lenne, hogy nevezze át valaki ezt a fórumot "dual sim vaterának" és minden Ok. De ahogy én sem írok ide olyan dolgot ami két ember üzletére vonatkozik. Úgy nektek is a megfelelő fórumon, hirdető falon, kellene ezt tenni. Hiszen szinte csak erről szól az egész
A szakmai hozzászólás max 10%). Az eredeti hozzászólásra visszatérve pont azért linkeltem be azt az eladót az ali-ról mert láttam azt, hogy új a kolléga. A 98%-os pozitív visszajelzés azt hiszem elég jó. Azonkívül nem ajánlottam semmit csak megkerestem egy másik oldalon mivel azt írta, hogy máshol nem találta. Erre mindjárt haraptak azok akik egy másik kínai oldalt kedvelnek, mert az "jött be nekik".
De részemről a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest