Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Laza... #73491 üzenetére
Szia Kedves Laza!
Hidd el nem vagyok irigy ember! Ha elolvassátok amit írtam és értelmezitek rendesen rájöttök nem minősítettem senkit!De a lejobb az lenne, hogy nevezze át valaki ezt a fórumot "dual sim vaterának" és minden Ok. De ahogy én sem írok ide olyan dolgot ami két ember üzletére vonatkozik. Úgy nektek is a megfelelő fórumon, hirdető falon, kellene ezt tenni. Hiszen szinte csak erről szól az egész
A szakmai hozzászólás max 10%). Az eredeti hozzászólásra visszatérve pont azért linkeltem be azt az eladót az ali-ról mert láttam azt, hogy új a kolléga. A 98%-os pozitív visszajelzés azt hiszem elég jó. Azonkívül nem ajánlottam semmit csak megkerestem egy másik oldalon mivel azt írta, hogy máshol nem találta. Erre mindjárt haraptak azok akik egy másik kínai oldalt kedvelnek, mert az "jött be nekik".
De részemről a téma lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest