Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
Én is éppen most hallottam erről a sugárzás dologról, egy gsm boltos srác mondta hogy semmi pénzért nem használna ilyen telefont. Na mind1, utána nézegettem ennek és pl a közkedvelt Hongminak 2,0W/kg ez az érték, vagyis a gyári leírás azt mondja. Ez az EU-n belül a felső határ, tehát nem tartom kizártnak hogy lefelé kerekítették.
Ehhez kapcsolódóan egy kérdés: Hongmi tulajoknak nem fáj a feje sok telefonálás után rendszeresen?Korábban a Nokia N73-as telónál láttam, hogy a tulajának rendszeresen fájt a feje, mondjuk ott csak egy ~0,7 körüli értékről beszéltek. Ehhez képest a 2,0 elég sok eltérés.
Pl a HTC telóknál is jellemzően 0,7-0,8-as értékek vannak, vagy több.
Az iNew V3ről viszont azt olvastam, hogy 0,45 körüli. Ez elég korrekt.

A Doogee DG2014ről, sem a Honor 3C-ről efféle infókat nem találtam. Valakinek aki szintén ezek közül vacilál hasznos lehet az infóm...ha esetleg megtudjátok, hogy a 3C, meg a DG 2014 milyen értéken dolgozik, akkor ne habozzatok leírni.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Keresünk dokkolókat
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő