- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ejjj
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Huawei u8520 dual sim-es csodám, froyo van rajta. Két fő gondom van vele, pontosabban 3, de az egyikkel aligha lehet bármit is tenni ha jól sejtem: 1. youtube-on kívül nincs flash player, adobe player nem kompatibilis vele, java-val sem megy a stream amit szeretnék 2. skype-on nem engedi a videochat-et (valószínűleg a 3-as pont miatt) 3. eszméletlen lassú (hardver).
Az lenne a kérdésem, hogy az első kettővel lehetne-e valamit csinálni, mondjuk root + 2.3 vagy valami egyéb. Amúgy is tiszta bug a froyo rajta, nem tudom csak engem tisztelt meg a droid a huawei-vel együttműködve vagy alapban teli van hibákkal, de az első két pontot szeretném megoldani.
Köszönöm a segítséget, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest