- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
válasz
Buccer #55614 üzenetére
Nem olyan nagy durranás ez! Pont azért eresztettem ilyen bő lére, mert úgy éreztem nem vagy még rutinos ezekben a dolgokban. Ha a framaroottal rootoltad, ami tényleg egy pillanat, és sokmindent nem ír ki ez ügyben utána, akkor a mobileuncletoolsz kiirja a bal felső sarokba induláskor zöldddel hogy root, vagy rosszabb esetben pirossal, hogy unroot. Ha gyári rommal jött a telód, és nem akarod a legfrissebbre frissíteni(lehet hogy egyébként is azzal jött) akkor a lépések nagy része felesleges. Akkor csak annyit kell csinálni, hogy (vegyük azt, hogy a framaroottal már sikerült rootolnod, ami nagyon valószínű) a mobileunclettolszal felrakod a cwm recoveryt, (a g700 toolsban van pl) a recoveryből (két módon léphetsz bele: 1;mobileuncletoolszban van egy "into recovery mode" menüpont, 2; kikapcsolt telót úgy kapcsolod be, hogy nyomod közben a hangerő fel gombot is egész addig a powerrel együtt, míg be nem jön a recovery menü) pedig a gappsot, ami abban a g700 toolsban van ami az xda-ról letölthető. Az egy zip, nem kell kitömöríteni, csak az sd gyökérbe kell tenni. Recovery menüben van egy olyan pont, hogy install zip from sd card (hangerő fel-le mozog a menüben, power gomb okéz), azon belül choose zip from sd card. itt kiválasztod a gapps zippet, powerrel okézod, és telepíti is. aztán visszalépsz a recovery főmenübe(minden lista alján van egy back opció) és reboot system. Én itt mielőtt rebootolok szoktam egy "wipe cache", és az "advanced" menüpontban egy "wipe dalvik cache" dolgot csinálni. ez után elég lassan indul el, de ez a wipe-k miatt van. Innentől van play, meg egyéb google appsok, és a playről a többit már fel tudod tenni. Én "bátor" fiú vagyok (meg lusta) egyik telefonnál sem csináltam droidtoolsos mentést, csak miután van cwm recoverym, ott csinálok egy backupot a "backup and restore" menüpontban. Te döntsd el, te milyen "bátor" vagy, mindenképpen jó ha az embernek többféle mentése van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest