- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
vadkörte #49993 üzenetére
Én csak azért írtam mert a konkrétan az A760 esetén az egyenlő mégsem egyenlő.
De a G700-as esetén sem csak $9 a különbség mert a hangyásoknál működik a "likeus" kupon kód és így már $15,75 a különbség.
Én személy szerint a Garanciát csak a 45 napos PayPal védelemig tudom elképzelni hogy működik, 45 napon túl csak a vak szerencsén és az adott bolt jóindulatán múlik hogy valamit el lehessen érni.
A TmallBox-nál fordult elő annak idején hogy "megint én" fórumtársunk nem PayPal-al fizetett hanem Banki átutalással, és érdekes módon nem találták meg az átutalt pénzt, magyarul letagadták a pénz beérkezését.
Semmi garancia nincs rá hogy a vásárlás után 9 hónappal (garanciális probléma miatt) visszaküldött telót nem fogják-e letagadni, hiszen már nem véd semmi bennünket.De ez minden boltra igaz lehet sajnos a hangyásokra is.Ne értsd félre nem akarlak téged, sem mást sem befolyásolni csak saját gondolataimat osztottam meg.
Mindenkinek a saját felelőssége hogy honnan rendel, mert sosem lehet előre megjósolni a Kínai vásárlások esetén hogy éppen mivel fognak trükközni a Kínai barátaink.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Silent Hill f teszt
- Nintendo Switch 2
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Xbox Series X|S
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- iPhone alaplap javítás gyorsan, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest