- iPhone topik
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Nem értesz. Vagy szándékosan nem akarod megérteni, amit írok.
Pont azt magyarázom, hogy az Android rendszerben rengeteg kiaknázható lehetőség rejlik a 3G-n és a GPS-en túl, és ez nem a wifi megléte.
Én már nem vennék "buta" telefont, mert azokra nincs app kínálat. (A Java-s cuccok 99%-a a muhaha kategóriába tartozik.) És a specifikációjuk is gáz (pl. QVGA kijelző). Nekem attól okos a telefon, hogy mindent személyre tudok szabni rajta, akár a launcher-t vagy a böngészőt is. Ezt nem tudja egy fícsőrfón.
Ja, és ha nem nyúzod egész nap, akkor egy relatíve kisebb akkuval szerelt okostelefon is kibír 2-3 napot üzemidőben. (Az Y200 eleinte - amíg nem hagytam bekapcsolva mindig a wifit és a szinkronizálást - 5-7 napos üzemidőt tudott nálam, ez ment le később 2-3 napra.) Úgyhogy ez az üzemidő kérdés sem teszi vonzóvá számomra a Nokiákat (vagy bármi hasonlót).
De senkit nem akarok meggyőzni semmiről. És sem én nem fogok azért lemondani az Androidról, mert a hozzád hasonló gondolkodásúak szerint a magamfajtának nincs is valójában okostelefonra szüksége, sem az a több tízmilliónyi ember, akik évente Android-os készülékre cserélik a "buta" telefonjaikat, majd szimpla mobilként használják őket.
U.i.: Nem zárható ki, hogy a közelebbi vagy távolabbi jövőben szükségem lesz a mobilnetre és a telefonos navigálásra napi szinten. Ha ez bekövetkezik, nyilván olyan készülékre váltok (bár most is ilyen van), ami ezeket tudja. És nem fogom lenézni azokat, akik ezeket a funkciókat nem használják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest