-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, csak mondjuk az 100.000 HUF. 30ezres kategóriában mutass nekem olyan samsungot ami nem egy rakat szar. Mert ő ugye ilyen kategóriában keresgélt
Az én dual simes thl-em:
- 100% magyar, dual sim is úgy működik ahogy kell, mobilnet T-s nem tudom voda h menne, de mondjuk nem is érdekel nálam a voda eléggé lejáratta magát, ízlések és pofonok ...
- Mtk usb driver kb. google első találat, nem tudom nehéz-e vagy sem, de tudok rámásolni fájlokatsőt ki tudom kapcsolni, hogy alapértelmezetten ne médiakészülékként ismerje fel a számítógép, ami programozásnál elég hasznos. Note II alapból ilyen fos módba kapcsol, így az Eclipse nem találja meg, csak az én szar kínai thl-em.
- GPS valóban jobb a samsungban, de csak gyorsaságban. 5-7m pontos a thl gps-e, navi szoftverrel csodálatosan működik
- kijelző napsütésben tényleg nem látható jól, viszont az AMOLED-től hányok. Szerintem egyáltalán nemv alósak a színei, akkor már az xperia z sokkal jobban bejön.
- root 30másodperc alatt mtk 6589 aoutoroot programmal
- igaz, nekem nincsenek parasztvakító fícsörjeim
- gyorsanak gyors ez is
- méretről nem vitázok nekem 5.7"
- kinek mi éri meg, ha neked megéri 100k-ért (ugye független telefonokról beszélünk) akkor vedd megén nem kövezlek meg érte, sokaknak a magyar gari emgér ennyt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged