- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari915
tag
Nekem múlt héten jött meg a ZTE V967s, eddig minden tökéletes rajta. Számomra is nehéz döntés volt választani. Olvasva, hogy a fórumon előforduló márkák minden féle hibával, hiányossággal érkeznek meg, ezért döntöttem (az úgy mond nevesebb márka mellett) és lett a ZTE. A fórumon olvasott egy két készülék leírás után meglepő módon minden működik rajta: Jó a vissza gomb, világítanak az érintőgombok, van notif.led és minden eseményt külön színnel jelez, jó a BT, tapasztalatom szerint nagyon erős benne a Wifi (az Xperia Mini már dobálta a jelet, ahol ez még stabilan kapcsolódik), a hotspot-ként is stabil, a hálózatot sem dobálja, szép a hangja telefonálás közben (nincs az a doboz hang mint Alca-nal), elvileg ZTE gyári, kipucolt (kínai alk. mentes) rootolt Rom-mal kaptam, szépen fut (Antutu: 13623 pontot dobot rá). Meglepetés volt számomra, hogy az OTG-t is tudja, szépen folyamatosan játssza a 720p filmet pendrive-ról.
Sajnos egy hibája van számomra, nekem nagyon nagy a mérete, (pedig mennyit nézegettem az MM-ben öket), nem merek kocsiba ülni a zsebben lévő telefonnal, mert féltek, hogy megnyomom, az A830 pedig még ennél is nagyobb 1 cm-rel ha jól láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HP 65W töltő eladó
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest