Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Kari915
üzenetére
Akkor beigazolódik az én sejtésem is. Ez az egy két hiányzó szenzor milyen galibákat tud okozni az amúgy jó kis készülékekben. Köszi a választ
, bár nem tudom az alap általánosokban a fény és közelség érzékelőn kívül érted-e a gyorsulásmérőt, a gyro szenzort ill. az orientation szenzort - vagy ezek sincsenek benne? Mert pl ez utóbbi a mágneses híján még lehet segítség a tájékozódásban/navigálásban.(#41656) Kari915: Lehet így van. De emiatt sajna nekem nem lesz opció így a csájnafón, pedig nagyon tetszenek a Lenovók. Majd esetleg ha lesz piaca itt eu-ban év végétől és akkor lesz itteni régióra kicsit változtatott készülékük.
anonym1s: Remélem pár nap/hét múlva nem azt fogjuk olvasni hogy eladó és mekkora kaki az a cucc
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pezo00
tag
válasz
Kari915
üzenetére
végülis
egyébként megmondom őszintén én is félek ezektől a kínai telefonoktól most egy galaxy s advance-om van de céges kártya miatt kénytelen leszek lecserélni mivel nem akarok két telefonnal rohangálni. Tudásban és megbízhatóságban mennyire jók ezek a telefonok egyébként? Rendeléskor vámot nem kell ezek után fizetni?Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
chab7
addikt
válasz
Kari915
üzenetére
Érdekelne milyen a gps (nem csak élesítésben, hanem hosszabb navigálás közben is) továbbá ha megnéznéd az Android Sensor Box programmal hogy melyek vannak ill. nincsenek a készülékben akkor megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, bár nem tudom az alap általánosokban a fény és közelség érzékelőn kívül érted-e a gyorsulásmérőt, a gyro szenzort ill. az orientation szenzort - vagy ezek sincsenek benne? Mert pl ez utóbbi a mágneses híján még lehet segítség a tájékozódásban/navigálásban.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként megmondom őszintén én is félek ezektől a kínai telefonoktól most egy galaxy s advance-om van de céges kártya miatt kénytelen leszek lecserélni mivel nem akarok két telefonnal rohangálni. Tudásban és megbízhatóságban mennyire jók ezek a telefonok egyébként? Rendeléskor vámot nem kell ezek után fizetni?