-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Kari915 #41652 üzenetére
Akkor beigazolódik az én sejtésem is. Ez az egy két hiányzó szenzor milyen galibákat tud okozni az amúgy jó kis készülékekben. Köszi a választ
, bár nem tudom az alap általánosokban a fény és közelség érzékelőn kívül érted-e a gyorsulásmérőt, a gyro szenzort ill. az orientation szenzort - vagy ezek sincsenek benne? Mert pl ez utóbbi a mágneses híján még lehet segítség a tájékozódásban/navigálásban.
(#41656) Kari915: Lehet így van. De emiatt sajna nekem nem lesz opció így a csájnafón, pedig nagyon tetszenek a Lenovók. Majd esetleg ha lesz piaca itt eu-ban év végétől és akkor lesz itteni régióra kicsit változtatott készülékük.
anonym1s: Remélem pár nap/hét múlva nem azt fogjuk olvasni hogy eladó és mekkora kaki az a cucc
-
pezo00
tag
válasz
Kari915 #41658 üzenetére
végülis
egyébként megmondom őszintén én is félek ezektől a kínai telefonoktól most egy galaxy s advance-om van de céges kártya miatt kénytelen leszek lecserélni mivel nem akarok két telefonnal rohangálni. Tudásban és megbízhatóságban mennyire jók ezek a telefonok egyébként? Rendeléskor vámot nem kell ezek után fizetni?
Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
chab7
addikt
válasz
Kari915 #41440 üzenetére
Érdekelne milyen a gps (nem csak élesítésben, hanem hosszabb navigálás közben is) továbbá ha megnéznéd az Android Sensor Box programmal hogy melyek vannak ill. nincsenek a készülékben akkor megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest