Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tefra
csendes tag
válasz
sasa311
üzenetére
Tehát ezek szerint ennyire még nincs kiépülve itthon a Media-Tech hálózat. Köszönöm a választ. Ami a mondatod második felének tartalmát illeti... nos én igencsak az "alapfelhasználó" kategóriába sorolom magam.
Értem, amit mondasz, de sosem foglalkoztam ilyesmikkel. Nekem egy jól működő, kétmagos, dupla SIM-es, droidos telefon kell, aminek nem üvölt tápért az akksija 12órán belül...
Így elég vonzónak tűnt az Imperius 4.3HQ 2200mAh ... Ezen kívül még az Alcatel OT-997D-t néztem, bár az már csak 1800mAh-s ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Értem, amit mondasz, de sosem foglalkoztam ilyesmikkel. Nekem egy jól működő, kétmagos, dupla SIM-es, droidos telefon kell, aminek nem üvölt tápért az akksija 12órán belül...