- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Netfone
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Google Pixel topik
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
chosa91 #13903 üzenetére
Ha neked a kamera az elsődleges szempont, akkor keress ezekkel a telókkal felhasználók által készített képeket. W3+-hoz találsz a blogomban leírással egyebekkel, emlékeim szerint G3-al készített képeket is linkelt ide valaki, X1 tulajok is vannak itt ezekről találsz majd infot összeszerelési minőségről meg használatról ilyesmikről csak keress vissza, Amoi-t azt passzolom, ha van is valakinek mélyen hallgat róla de google biztos segít infot találni ha máshol nem külföldi oldalakon. De azért legyen szempont a szoftveres ellátottság is szerintem. Nekem a kinézet is nagyon fontos volt a kamera mellett ezért lett a W3+. Azt hiszem akkor X1 még nem volt, vagy kiesett a listámról valami miatt, bár én most is a W3+-t venném ezek közül.
Szipoly Neked is reklámozom a W3+-t kicsit, a felsoroltak mellé megnézheted ezt is hátha teljesen elbizonytalanít a bővülő kínálat
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest