- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
"Beszélsz, jön egy hívás, dual activenál látod ki hív, elnézést kérsz az aktuális ügyfeledtől hogy fontos hívásod van és leteszed másikat meg felveszed. Stand-by esetén nem látod ki keres (csak sms-t kapsz, ügyfélnek pedig nem leszel elérhető ami kicsit negatívan hathat, persze lehet magyarázkodni, de az mint tudjuk már rég rossz) és nem tudsz mindjárt hívást váltani se, ami dual activenál szintén egy lehetőség"
Hát nem tudom honnan veszed ezeket, majd 10 éve használok duál stand by telokat és nem ezt tapasztaltam.
Ez már nagyon off, de soha eddigi életemben nem magyarázkodtam ha nem voltam elérhető 5 percig. Te jártál már mondjuk mélygarázsban?
Pedig ügyfelekkel kereskedem...
A kérdező kolléga meg igazán szólhatna, hogy "srácok, köszi de ragaszkodom és átmegyek a másik topic ba"A waze is csodásan navigálni net nélkül is. Amúgy fura egy lelőhely lehet ha elvárja a laptopozast, kommunikációt, utazást, de nem ad mobilnetet
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Logitech MX Anywhere 3 egér
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest