- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
janakbacsi #133144 üzenetére
Én évente járok Kínába dolgozni egy hétre.
Eleinte vettem telefont, tabletet, de abbahagytam, mert nem volt elérhető a Globál verzió, amely pl. a 4G/B20 frekit is tudja, meg a Google Play Store-t. A kínaiaknak ez korlátozva van.
Ha mindenképpen venni kell, akkor helyi internet boltból érdemes, pl. [link]
1 nap alatt hozza a futár és kp.ben fizethető, amit a bankban váltok előtte Mindenképpen kínai kolléga intézi, mert helyi nyelven megy minden.
A garancia is helyi, ezért oda visszaküldve lehet intéztetni, macerás.
Ennél ügyesebb pl.UK címre venni, ott gyakran átcsusszan, és tovább kell ide küldeni. Az globál lesz, az angol eBay-en sok ilyen eladó működik Hong Kong-ból. Hong Kong-ban is jártam a boltokat többször, helyben nem találtam globál verziót a pulton, ugyanakkor interneten onnan mindenféle verzió beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest