Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Az EUstok os Xiaomi Redmi Note 4 3/32 csak 53. A Xiaomi Redmi Note 4 4/64 is 65 (igaz nem kapható). Most új az 5x igaz, de kijelző nem lett o-led, cpu ugyan az dizájn minimálisan más, kijelző felület arány ránézésre kb ugyan az. És novemberben olyan lehet lenne aki személyesen tudna hozni kintről valamit webshop, szállítás és egyéb felára nélkül. Arra számítottam, hogy 60 körül azért lehet találni valami huncutságot ami itthon drágább lenne. NOKIA jó csípem nekem is volt régen, de ez az új éra árazása nem az én elképzelésem, ilyenekben nem is gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest