- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Az EUstok os Xiaomi Redmi Note 4 3/32 csak 53. A Xiaomi Redmi Note 4 4/64 is 65 (igaz nem kapható). Most új az 5x igaz, de kijelző nem lett o-led, cpu ugyan az dizájn minimálisan más, kijelző felület arány ránézésre kb ugyan az. És novemberben olyan lehet lenne aki személyesen tudna hozni kintről valamit webshop, szállítás és egyéb felára nélkül. Arra számítottam, hogy 60 körül azért lehet találni valami huncutságot ami itthon drágább lenne. NOKIA jó csípem nekem is volt régen, de ez az új éra árazása nem az én elképzelésem, ilyenekben nem is gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nintendo Switch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest