Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
iMaverick #132949 üzenetére
Ha már a nők a példa, akkor nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jó nagy legyen!
Annyit olvastam a kezelhetőségről, hogy elgondolkodtam, hogy miért vagyok tepsipárti, miért nem zavar a nagy kijelző kezelése. Azért, mert alapértelmezett a fekvő nézet, és tök természetes, hogy két kézzel használom a telót. Ne érts félre, ezt nem kontrának szántam. Másnál nyilván lehetnek olyan felhasználói körülmények, amik miatt a kétkezes mód nem opció. A lényeg inkább az, hogy ebbe bele kellett gondolnom, vagyis a kétkezes használat is totál természetessé tud válni. Akinél nincs kizáró tényező, talán érdemes lenne elgondolkodnia az átszokáson. Egy előnye biztosan van. Még sohasem törtem össze telót (mármint véletlenül), és nem is emlékszem, hogy mikor ejtettem el utóljára.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest