Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Crytek #132042 üzenetére
Kicsit zavaros, lehet a vesszők hiányában.
Akárhogy is próbálom értelmezni, biztosra annyit sikerült leszűrnöm, hogy akkut szeretnél cserélni a készülékben (ami mint kiderült, nem garanciális). Továbbá az sem tiszta, hogy elküldted-e a telefont, mert hát minek küldené el az ember a telefont, ha nem garanciális.
Olyan készüléket, ahol kis ügyességgel, otthon ne lehetne kicserélni az akkut, én még nem láttam (akkor se, ha a gyártó "nem cserélhető akku"-s készülékként hirdeti). Ezért nem értem miféle ügyintézésről lehet akkor szó.A lényeg: amennyiben nem találsz sehol (Ebay-en, Aliexpress-en, esetlegesen a webshop és a gyártó felkeresése után sem, vagy ha van itt, vagy máshol topikja, korábbi felhasználótól), valószínűleg olyan régi, vagy kis példányszámú, hogy csak nagy szerencsével találhatsz (gyakorlatban nem éri meg erőltetni).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest