Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Egy kis App téma, de hátha itt valaki tud segíteni:
1.: Nektek a Battery Monitor progi battery calibration része működik? Én hiába töltöm fel 20%-ról, nem kalkulálja a mért adatokat. Nyilván sem az adatok frissítésére, sem másra nem számol, nem reagál.
Pedig érdekelne, hogy valójában mennyi a kapacitása. Az itt leírtak szerint csinálom, és semmi.2.: Egy adott progi automatikusan használja az orientation sensort (elfekteti az alkalmazást ha a telefon is fektetve van), holott a telefon settings-ében ki van kapcsolva a szenzor. De a progi ezt felül bírálja, és még csak állítani sem lehet az adott programon belül. Próbáltam áthidalni, de:
Elixir-el belenyúltam az alkalmazásba, de nem lehet tiltani a szolgáltatást "segmentation fault".3.: Sok program alapértelmezett mentési könyvtára úgy kezdődik hogy: mnt/sdcard/..... Nem is enged egy szintel feljebb lépni. Pedig jó lenne a külső, 32Gb-os memóriát (sdcard2) használni. Ha egy program nem támogatja, akkor annak annyi, lőttek, nincs rá mód megtrükközni valahogy?
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest