- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fonix79
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Jiayu G2-t, minden nagyon szép és jó vele, viszont a 3G szolgáltatás nem működik. Amikor bekapcsolnám a 3G-t, azt írja, hogy kb 10 mp, mire átállítja a SIM-et és ezzel a szöveggel tölt és tölt és tölt... Ezt már nem lehet lelőni, csak újraindítani a telefont.
APN bekapcsolva, a T-mobiltól elkértem a beállításokat, így elvileg azzal sem lehet gond... Valahol olyat is olvastam, hogy az külföldről jött telók IMEI-je le van tiltva és azért nem megy, de az ügyfélszolgálat szerint ez baromság, mert akkor egyáltalán nem tudnám használni a mobilt, nemcsak a 3G-t (ez a magyarázat nekem logikusnak tűnik).
Mivel ezis dual SIM-es, elvileg csak az egyik slotban működik a 3G. Az egyik slot "W" jelölésű, a másik "G". Bár mindkettőben kipróbáltam a SIM-et, - vélhetően a W a 3G-s (WDCMA), a G gondolom a GSM-et jelöli - de ugyanúgy nem működött egyikben sem.
Találkozott már vki ilyen problémával? Van tippetek?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest