Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Most direkt megnéztem ezt az ominózus termék oldalt a tinydeal-nél, de egy szót nem látok arról, hogy worldwide-ként reklámoznák, vagy azt hazudnák, hogy mondjuk tudja a B20-as frekvenciát mint a gyárilag ww verziós hardver. Jónéhány ilyen termék oldalt láttam már én is, és nem emlékszem hogy valahol ilyen félrevezetően írtak volna erről. Úgy szokták max ráírni hogy ww rom-mal szállítják és hogy multilanguage. Ebbe semmi félrevezetőt nem látok, ráadásul ott vannak a frekvenciák, azzal se jellemző hogy kamuznának. Ezért nem is értem ezeket az erősen lenéző minősítéseket...
A gyári rom nem lehet custom rom ha egyszer gyári, ezen nincs mit vitázni szerintem. Csupán annyiról van szó, hogy nem teljesen arra a hardverre rakják fel azt a gyári rom-ot mint amire szánták, de ugyanaz a modell. Ezek nem belepiszkált rom-ok, legalábbis ezen a típuson. Csak manuálisan kell felrakni rájuk és előtte feltolni a hozzá tartozó recovery-t. Én is így raktam fel a kínai verziósomra a ww romot, és maga a rom-ot a gyártó oldaláról töltöttem le...
Hát ha a beszélgetésünkből nem derült ki hogy szerintem mit nagyítottál fel, akkor inkább hagyjuk is, túltárgyaltuk a témát.
Egyébként erről a boltról konkrétan nincs túl sok véleményem, nem emiatt írtam ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest