- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
RVR400
üzenetére
Én tényleg olcsón akarnám megúszni
Hogy miért, mert ez egy teszt lenne nálam, meglenne pár napig vagy hétig és öcsém árában garancia nélkül gond nélkül elpasszolja, ha nem nagy értékű(mert itt pénz az nincs)Csak annyi a lényeg hogy fél évet biztosan bírjon gond nélkül
Én magamnak csak rendes garanciás telefont veszek(mert azt szeretem), és a jó kis S2 telefont nem cserélem le, nekem tökéletesen elég
(#108529) iMaverick
Én már sz@ptam D-Link routerrel(nem a legolcsóbbal), a vége az lett hogy mondtam vegyen egy TP-LINK routert
(nem fogok tán több órát szórakozni a beállításokkal szívességből, bújni a nettet hogy mit hogy kellene belőni)(#108530) elfelejtette
Köszönöm az elemzéseket a három telefonnal kapcsolatba, minél több hozzászólás és egyre könnyebb dönteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest