Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yag
tag
válasz
tutis #103675 üzenetére
Régebben elmélkedtem már rajta, hogy mennyivel is drágább CH vagy HK rendelni mint EU. Eddig 6 készüléket hasonlitottam össze mennyibe kerül, mennyi akció van rajta plusz szállítási költség, áfa, + 2000 szumma vs EU + szállítás, etcetera megtakarítás alapon.
Pl. Elephone P6000 Coolicool.com olcsóbban jön ki mint ugyan ez EU raktárból jönne szumma 7300huf al olcsóbb Kínából. Beleszámolva áfa+2000 kéz.költseg mint ha CH jönne. De másik raktárak se remekeltek 1800,2000,2450,4715 forint megtakarítást lehetett csak kiszámolni a javukra.
Ezt mint csak érdekességet írtam. Mindenki ossza be magának mihez képest olcsóbb vagy drágább egy EU raktárból rendelni. Mondom úgy, hogy én is rendeltem Banggood EU raktárból.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest