Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakics
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy kínai androidos mobilom. Megy rajta a market, de sajnos nem nagyon értem
. Próbáltam feltenni egy új marketet ami angol. Az indításnál kiírja, hogy be kell állítani egy fiókat. Nem is lenne ezzel gáz, de egyszerűen nem tudok hozzáadni google fiókot. Nem is dobja fel mint lehetőséget.Külföldi oldalakon azt mondják telepítenem kell a Google Apps Package-t. Nem tudjaátok ezt, hogy kell. Mert ez nem csak egy apk alkalmazás, hanem ha jól érzem ezzel módosítom a rendszer filokat is.
Mit tudtok erről?
Esetleg van megoldás ezt kikerülni, mert nem akarom egyből elcseszni a telót.
Bocsi kezdő vagyok androidba.
Pakics
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Próbáltam feltenni egy új marketet ami angol. Az indításnál kiírja, hogy be kell állítani egy fiókat. Nem is lenne ezzel gáz, de egyszerűen nem tudok hozzáadni google fiókot. Nem is dobja fel mint lehetőséget.