- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
∂яσнυη #102938 üzenetére
Egyébként a Te szempontjaid alapján én más irányban nézelődnék, mert ezzel a három napot bíró akkuval most nagyon leszűkíted a kört. Én inkább a kivehető akkura mennék rá. Egy (két) tartalék akku nem összeg. Aki úgy indul el, hogy három napig nincs lehetősége tölteni, az biztosan nem egy szál törölközővel a vállán lép ki a lakásból. Sztem plusz két akku a zsebben már nem számít. Ha lemerült, akkor csere és egy perc múlva újra él a teló. Lehet powerbank is, csak azzal nyűgös mozgatni, használni a telót töltés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Házimozi haladó szinten
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged