Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
Üdv!
Na most gondban vagyok... Gondoltam kipróbálom a geocaching-et. (eldugnak dolgokat a nagyvilágban és a koordináták alapján meg kell keresni)
Van egy koordinátám: 47.8098333°, 18.9541833°
Számítógépen mags.google.com, beírom. Lerak két jelet: egy piros, ami az adott koordinátához legközelebb eső értelmes valami, és szerinte erre gondoltam. Valamint egy zöld nyilat ami a ténylegesen beírt koordinátára mutat.
Telefonon maps-et megnyitom, beírom. (elvileg pont ugyanaz az alkalmazás, ugyanaz a felület) Erre csak egy jelet rak le, méghozzá a pirosat, ami az adott koordinátához legközelebb eső értelmes valamire mutat... Próbáljátok ki.
Sírva fakadok!

Talán megoldás lehet a problémámra egy másik maps típusú szoftver de megvallom őszintén én szeretem a maps-et és nem szeretném lecserélni. Hogy lehetne kikönyörögni a telefonos mapstől is, hogy hamár megadok neki egy kiba..ott koordinátát, akkor legyen olyan drága és ne bírálja felül a kérésemet egy másik alternatíva megadásával. "jó lesz annak a hülyének ez a másik hely is, biztos csak félrenézte"

Köszi!

Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dying Light Beast
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest