- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz tybsen #49145 üzenetére
a busybox is amolyan "toolbox" de a rendszer használja ezeket. a busybox gyakorlatilag nem más, mint egy parancs (command)- gyűjtemény. mivel a halandó ember nem tudja fejből az összes linux parancsot (sőt ezek szerint a TB se), ez hasznosnak bizonyulhat számukra de nyilván elsősorban a fejlesztőknek, renszergazdáknak szól...no meg talán a hackereknek
"BusyBox The Swiss Army Knife of Embedded Linux"
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
szilchi
őstag
Hi.Csináltam egy factory reset-et.Vissza akartam tenni a Mort Musikplayer-t.De androidos play-ben nem is mutatja,PC böngészőjében mutatja,de azt mondja a Play,hogy telepítve van.Mit és hol kellene törölni,hogy megint fel tudjam tenni?Meg fennt van a Superuser,de Terminálban azt mondja "su"-ra,hogy permission denide.Reset előtt ment.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz szilchi #49156 üzenetére
Supersu-t telepítsd fel újra és persze az alkalmazáson belül is nyomj az installra, akkor elvileg rendben lesz a root.
A másik kérdésre meg a megoldás a play store cache ürítése az alkalmazáskezelőben.[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
atillaahun
veterán
válasz bepken #49109 üzenetére
Nem kizárt, azt is érdemes lehet bepipálni persze.
Bár úgy látom ennek az eszmefuttatásnak egyre kevesebb értelme van, mert épp az nem reagál a válaszokra akinél a probléma femerült.(#49121) salival
IP Webcam. Elméletben tudja a kért funkciót, gyakorlatban még nem sikerült működésre bírnom, bár gyanítom, hogy rom hiba miatt.
Ezúton is üzenem az LG-nek, hogy akassza fel magát. És akkor még azt a kevés programozót sem kell megfizetni, akiket jelenleg foglalkoztat.(#49126) sonaj0203
Igazán nem ijesztgetés, de nem nyomták fel véletlen a Google acc-odat? Ha már egyik program sem enged be. Próbálj már ki egy másik fiókba való belépést.[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
válasz atillaahun #49096 üzenetére
Az az érdekes hogy sajátgépen elérhető a telefon memória, viszont ezek a visszaállító programok nem találják, egyszerűen nincs olyan meghajtó...
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
szilchi
őstag
válasz ToMmY_hun #49157 üzenetére
Kösz.De egyik se nyert nálam .A SuperSu azt írja,telepítés sikertelen.A Google Play áruház gyorsítótárát töröltem,de még mindig azt írja a Mortplayer,hogy telepítve van.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
petymeg
addikt
válasz bepken #49107 üzenetére
Nincs szerintem semmilyen hw-s hiba. A sony programmal is meg lehet nyitni a meghajtós, a sajátgéppel is, ezek a recoveryk nem töltik be. Hármat próbáltam egy se nyitja meg...
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz atillaahun #49162 üzenetére
Ezek se látják. Szerintem ez egyértelműen a telefon hibája. Megkérdem a topikjába, hogy másnak látják e.
-
Létezik-e valami olyan fórumolvasó app, amin a PH fórumait lehet követni?
Ahogy tapasztalom, a Tapatalk ezt sajnos nem tudja.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Valamilyen olyan app kéne, aminél be tudom állítani hogy mondjuk 10 percenként jelezzen. Tud valaki ilyesmit?
-
blt.62
őstag
HTC Sensation XE-m van. Tudtok olyan magyar nyelvű SMS programot rá,amivel megoldható az üzenetek mentése?
MegtorloXp
-
xSide
őstag
-
-
Arween
senior tag
ez sima apk.-ként feltehető? jkay nál van valami odexed deodexed varia amit sajna én nem vágok mi is az
-
törölt tag
Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan Live Wallpaper, amely valamilyen " információt " hordoz magában? Gondolok itt pl: az éppen aktuális időre, vagy mondjuk az időjárásra....emlékszem anno volt egy háttérképem PC-n, amely a Földet mutatta, be lehetett állítani hogy melyik ország felett álljon, és figyelemmel lehetett kísérni a napszakokat. Szóval valami ilyesmi kellene nekem Android-ra.
-
-
bepken
veterán
válasz petymeg #49160 üzenetére
azt megnézted, hogy az usb-debugging engedélyezve van e? (még ez az 1 tippem van ezzel a témával kapcsolatban...)
(#49165) Oldman2: nem tudom, hogy ez Neked mennyire szimpatikus megoldás, de az én igényeimet kielégíti
PC-n azokat a topic-okat, amiket rendszeresen nézek, hozzáadtam kedvencekhez.
telefonról pedig nemes egyszerűséggel az oldal mobil verzióját használompl: m.mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_49151-49175.html
belépés után ott vannak a kedvencek közt a fontosabb topic-ok. látom, hogy hol van új hozzászólás, stb. teljesen jól van optimalizálva, olvasni, hozzászólni tökéletes. egyedül a fontosabb kódokat érdemes bemagolni, az csak fejből fog menni.
persz tudom, nem egy tapatalk...nekem ez így mégis elegendő.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz #40351744 #49175 üzenetére
Earh HD Free - én ezt tudom ajánlani a fizetős sokkal több variációt enged. sajnos nekem minimál beállításokkal is voltak kissebb akadások, úgyhogy vagy fél napot gyönyörködtem benne, majd töröltem.
-
nagyúr
Üdv. LBE-re van valami alternatíva, mert JB-n nem megy?!
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Én egy olyan zenelejátszót keresek, ami hasonló mint a PowerAmp, már mint úgy értve hasonló, hogy van benne olyan lehetőség, hogy egy számnál belehet állítani azt, hogy azt a zeneszámot amit az ember hallgat az többször is megismételje egymás után, csak mert előtte a MortPlayert használtam, de az a lejátszó azért sem vált be, mert ez az opció nem volt benne, benne volt, csak úgy volt benne, hogy csak 1x ismételte meg az adott zenét, és kipróbáltam a PowerAmp trial verzióját, és bejött, csak hát az a baj, hogy fizetős, én meg olyan zenelejátszót keresek, ami többször is megismétli a zeneszámot, és ingyenes is.Szóval előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
(#49183) TRob1 : Ezer köszönet és hála, erre magamtól nem jöttem volna rá, de most már müxik, szóval nagyon szépen köszönöm még 1x
Amúgy egy olyan problémába ütköztem, hogy letöltöttem a Pudding Camerát, de egyszerűen holt fekete a kijelző, és nem tudom, hogy hogy tudnám működésbe hozni, hogy fotózni is tudjak vele, mert így csak a kamera effekteket tudom nézegetni...Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
best regards, egy fórumozó blogger
-
Csucsu88
tag
Tudnátok olyan appot ajánlani, ami magától váltogatja a háttérképeket?
-
bepken
veterán
válasz Dyrtyho #49184 üzenetére
érdekes...DefyPlus-on működött, de amúgy nem nagy szám szerintem....
töröld GooglePlay-en keresztül és mikor rákérdez, írd le visszajelzésben ezt a bug-ot.
-
tybsen
addikt
válasz Csucsu88 #49185 üzenetére
Tasker-rel vagy Llama-val pedig akar azt is beallithatod, hogy egy bizonyos helyen egy bizonyos idoben mas es mas hatterkeped legyen (peldaul hetvegen otthon x, munkanapokon 8-16 y, munkanapokon 16-22-ig z, vagy eppen napszaktol fuggoen mindig valami mas legyen, vagy x idokozonkent cserelje oket). Ezek a programok viszont valamivel bonyolultabbak, mint egy normal hatterkep-alkalmazas.
-
-HajTömeg-
őstag
Aki Friendcastert használ,azoktól kérdezném,hogy hol lehet rajta beállítani,hogy ne mutassa azokat,akiknek a bejegyzéseit már régesrég letiltottam.
Ebben az egyben rosszabb,mint a gyári facebook alkalmazás[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
cintula187
addikt
Hi.Egy olyan.viszonylag jól működő appot keresek,amive a telo hangerejét tudnám növelni.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
-
-B-
senior tag
Tudna valaki dobni egy apk-t ehhez?
-
fdisk
őstag
válasz cintula187 #49190 üzenetére
Fizetős.
Volume+ (Volume Boost)[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
bepken
veterán
feltételezem nem tudod letölteni Play-ről...feltételezem azért nem tudod letölteni Play-ről, mert nem ICS futkorászik a telefonodon...akkor miért is kell az apk? (bocsi, hogy értetlenkedek)
fdisk! miért venné meg rögtön a fizetőset, ha van free verzió is???? Volume+ free .... ráadásul ezek gyári rommal nem is működnek (már ha az van a Kollégának), szóval akkor meg végképp pórul járna...
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bepken
veterán
válasz domerator #49196 üzenetére
azon kívül, hogy rohadt nagy erőforrás zabáló, idegesítően akaratos, undorító app....nekem nincs bajom vele milyen bosszantó hibákra gondolhatnak?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz domerator #49196 üzenetére
Mér eddig kivel teszteltette a programot az édes(...)anyjával?
A pofám leszakad ettől a surmó társaságtól.
Ha életembe egyszer még visszaszokok közösségi oldal használatára biztos a Google+ -al fogok kezdeni.Mellesleg tényleg (jó) vicc kategória a hír.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest