Hirdetés
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Miért van az, hogy nekem a PDroid Patcher által készített javítások nem működnek? Ha megpróbálom felrakni, akkor reboot után csak sötét képernyő fogad.
Eddig csak a romhoz mellékelt patch-ek működtek, amiket a Patcher készített, egyik se.
Viszont ezúttal nincs mellékelve patch a romhoz. -
volvoguy
addikt
Srácok időjárás appot keresek, kérdésem, hogy melyik időjárás szolgáltató a megbízható?
Gondolom ha itthoni előrejelzést szeretnék akkor valamelyik magyar app (Időkép, Köpönyeg) a nyerő, bár ezeknek nem olyan szép a widget-jük....és talán szomszédos országokban sem megbízhatóak..
Ha mégis külföldi appot néznék, melyik a megbízható? AccuWeather, Yahoo, Android Weather, Weather Chanell?
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Teasüti
nagyúr
válasz volvoguy #49859 üzenetére
Én úgy vettem észre belföldön csak a magyar szolgáltatók jöhetnek szóba.
Igaz ezt csak az Accuweather-re és a Google-re alapozom, de van, mikor ezen oldalak adatai köszönő viszonyban sincsenek a magyar időjárás jelentésekkel. Nem tudom honnan szerzik az értesüléseiket.[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
válasz volvoguy #49859 üzenetére
A Foreca és a Weather Underground adatai a legmegbízhatóbbak.
Foreca:
- Fancy Widget Pro /611.-ft. az MSN-t kell választani - Foreca adatokat használ/. Az ingyenes változatot linkeltem be, ennél nem módosítható a szolgáltató csak a fizetősnél.
- Palmary WeatherWeather Underground:
- Weather UndergroundA hazai appok - Időkép, Köpönyeg - nagyon jók, a widgetek terén van még hová fejlődniük.
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Erre van valakinek tippje?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Rákerestem a képre, valszeg az Optimus 3D UI része, ebben a ROM-ban benne van: MokeeOS-v1.10.398-Optimus 3D-test
-
spiritex
veterán
Ki kell kapcsolnod az Eszköz-rendszergazdai jogosultságát a programnak!
2.x alatt: Beállítások / Hely és biztonság / Eszközadminisztrátorok kivál.,
4.x alatt: Beállítások / Biztonság / Eszköz-rendszergazdák menüpont alatt.
Utána már le fogod tudni szedni![ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Altradan
tag
Hali, olyan alkalmazást keresek, ami számolja az internetes adatforgalmat, mint a Network Monitor, de lehet beállítani kivételt. Konkrétan azt szeretném hogy a 0.facebook.com-ra irányuló forgalmat ne számolja. Tud valaki segíteni?
-
fatal`
titán
"- Fancy Widget Pro /611.-ft. az MSN-t kell választani - Foreca adatokat használ/"
Igen ez jó lenne, csak sajnos éppen 4-5 napja bugos ugyanis nem frissít az MSN Weather. Nem tölt le semmit, ha átállítom accuweatherre és vissza akkor is az accu adatait mutatja. Már írtam a fejlesztőnek, remélhetőleg reagál is rá.
(#49864) Bone123: Az a legpontosabb, végigpróbáltam az összeset. Még az accuweather elég pontos, a Google a legrosszabb az összes közül.
[ Szerkesztve ]
-
baandii
senior tag
hellosztok!
most root-oltam a telóm tudna nekem segíteni vki egy kicsit Titanium Backup Pro téren...szeretném hogy a teló x naponta csináljon mentést azokról appokról amiket én raktam fel és azok beállításairól/mentéseiről (a rendszerről nem kell)...gondolom az ütemezésnél kell de nekem nenem teljesen egyértelmű hogy most melyiket is válasszam a 2 opció közül...
előre is köszönet a segítőkenk
-
spiritex
veterán
Hű, ez nagyon megérte az árát: Kunundrum
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Jetigeri
csendes tag
Sziasztok,
nem tudja valaki, hogy van-e a galaxy S 3-ban olyan beépített funkció (vagy akár app), ami földrajzi helyzetem alapján emlékeztet / figyelmeztet. Pl ha odaérek a lakásomhoz, akkor figyelmeztet, hogy etessem meg a kutyám.
Tud valaki ilyenről?Köszönöm előre is a segítséget,
Jetigeri -
tuningtomi
aktív tag
Billentyűzár app-ot tud valaki ami kevés RAM-ot eszik?
-
barnam_
nagyúr
Megcsináltam a Google Voice Search fordítását, mert ugyan a magyart már érti, de maga az alkalmazás nem frissült, tehát maradt angol. A zipben benne vannak az xml-ek, ezért ha bármi javaslat van a fordításra, lehet frissíteni,
-
barnam_
nagyúr
válasz atillaahun #49892 üzenetére
Annyi hogy ahol eddig angol szöveg volt, most magyarul jelenik meg.
Magyar utasításokat továbbra sem ért, szerintem az hiányzik belőle. -
Necc
addikt
válasz baandii #49874 üzenetére
Eloszor: menu -> batch -> backup all user apps
Masodszor: schedules tab -> uj schedule -> backup new user apps & newer versions (a tobbit ugy allitod be ahogy idoziteni szeretned) -> when finished: sync to google drive/box/dropbox (ajanlott beallitani valamelyiket)
opcionalis: uj schedule, mielott lefut a fenti -> integrate updates of system apps into ROM
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
barnam_
nagyúr
válasz atillaahun #49894 üzenetére
Nem, mert nem tudom hol, hogyan van megoldva...
-
volvoguy
addikt
Böngészőket próbálgatok....a Jelly Bean alap böngészője nem rossz, bár kissé "puritán"..és sokszor össze is omlik viszont gyors....a szintén google termék Chrome szerintetek jobb választás?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
atillaahun
veterán
válasz volvoguy #49897 üzenetére
Én anno - igaz csak 2.3 alatt - végigpróbálgattam az összes ismertebb böngészőt. Nálam Opera scrollozásban, zoomolásban, és betöltési sebességben verhetetlen volt. Ráadásul ha jól emlékszem egy ideje már a saját keresők rövidítésével is képes működni, amit az asztali változatban én az egérmozdulatok mellett nagyon megszerettem.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest