- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
Aktív témák
-
sbe561
tag
Hali!
Létezik olyan alkalmazás amelyben be lehet állítani, hogy hívásközben pl. 45mp-nél rezegjen egyet, valamint hívás kezdéskor és bontáskor is?
Nekem a CM 7.1 romomban van ilyen és ezt egy gyári 2.3.5-re szeretném megoldani! -
acsati
aktív tag
Pár oldalhoz kéne Adobe Flash Player. De ha keresem az áruházban nem talál. Miért? Vagy hogy telepítsem?
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák mazsolázzatok:http://www.youtube.com/watch?v=mLHqAMBQLzo
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hogy kell a Swype billentyűzetet frissíteni, és aki az újat feltette: mi változott?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Belépsz a Beállításokba, és legalul van a frissítés.
-
klambi
addikt
szevasztok!
van 1 weather & toggle widget-flip clock amin az utóbbi 1 hétben nem frissül az időjárás.. pedig nagyon szeretem jó kis óra, szép is és jó is..
nem tudja valaki mi lehet a gond, megszűnt a support vagy mi?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
tomy86
addikt
válasz bubi92 #49595 üzenetére
Ha ES file explorert használsz, akkor menü - manager - app manager és itt megjelenik az összes telepített app (rendszerappokat kivéve). Kijelölöd mindet, hosszan rányomsz valamelyikre és a felugró menüben kiválasztod a backup funkciót. Elmenti az apk-t az sd kártyára és root sem kell hozzá.
szerk:megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
sziasztok! feltettem a launcher pro-t, hogy tudnám elindítani mert sefol sincs ikonja????
-
atoka1
tag
Sziasztok! Az érdekelne, hogy van e olyan androidos alkalmazás, böngésző ami meg tudja nyitni a java alapú kisalkalmazásokat. Konkrétan az internet bankomra lenne szükségem és androidos tabletről szeretném elérni. Köszönöm!
-
dokee78
félisten
válasz gyuszmó #49604 üzenetére
Az milyen számológép?Meglett közben:AirCalc (on-screen calculator)
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Az időkép appról mi a véleményetek, tapasztalatotok, pontosabb mint a Köpönyeg?
Szívesen ennék vele egy próbát, csak nem tudom érdemes-e, szerintetek jobb mint a Köpönyeg widgetje?Válaszotokat előre is köszi!
-
veterán
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy a Play nem hajlandó frissíteni a Facebook alkalmazást, helyette egy "Nincs elég tárhely" hibaüzenettel szúrja ki a szemem, pedig elvileg van elég hely és előtte szépen lefrissített néhány másik appot... miért csinálja ezt és mi a megoldás?
Telefonom: Xperia mini 4.0.4, nincs rootHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Dave-11
tag
Egy ingyenes GPS alkalmazást szeretnél beszerezni, amihez nem kell semmien hálózatra csatlakoznom, nem von le pénzt, és persze benne van Magyarország térképe (vagy csak az ).
Csak így városon belül bicóval ki szeretném próbálni, egyik helyről a másikig hogyan navigál:D Semmi :D
-
Kulinger
tag
Sziasztok!
Használjam a gyári Launchert vagy GO Launcher EX?
GO Launcher EX tud magyarul?Ha igen ezt hol találom menü vagy valahol?
Előre is köszi
Ja és kevesebb memóriát eszik mint a gyári?[ Szerkesztve ]
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
7 colos tabletre (3.2-es android) milyen app-okat javasoltok az alabbi kategoriakban:
- Bongeszo /chrome nincs meg ra, a gyari az gaz.
- Jatek amit mindenkeppen ki kell tableten is probalni
- Egyeb hasznos, szorakoztato appokKoszi: Antlhu
-
Deck
titán
Google Talknál, hogyha hívnak akkor rendesen jelzi ha aktív a képernyő, de ha nem aktív és sötét akkor nem jelzi, hogy hívnak a hívott fél pedig úgy érzékeli mint ha letettem volna. Másnál is ilyen? Valami beállítás? Esetleg bug?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
petipetya
nagyúr
Nektek is megjelent a Play-ben egy "Önnek ajánljuk" menüpont? Alkalmazásokat javasolnak feltelepítésre, melyek hasonlóak az eddig használtakhoz.
"nincs rá lezsóidő"
-
air
nagyúr
válasz Antilhu #49636 üzenetére
Böngésző:
Ha nem tetszik a gyári, akkor próbáld ki a Dolphin browsert, vagy az Opera Mobile-t!
Játék:
Real Racing 2, GTAIII amit én ajánlok, de ez a készülék hardveres képességeitől is függ. Nekem egy Samsung Galaxy Tab Plus-om van, azon frankón mennek ezek.
Meg az érdeklődési körödtől is függ, hogy mi jön be neked.
Elég nehéz így ajánlani bármit.(#49638) bubi92:
A telefonom egy céges, Trés Sony Xperia U, zárt bootloaderrel, ami ráadásul szerviz menü szerint nem is nyitható. Így elég körülményes a hegesztése.(#49640) tomy86:
Igen, fontos szempont. Remélem az ICS-t könnyeben lehet majd root-olni.
Biztosan szép pénzt fizetnek ezeknek a közösségi oldalaknak a tulajdonosai a telefongyártóknak, hogy beintegrálják a szaros kliensüket.(#49644) gipsztigris:
Köszi, de sajna nem root-olt a telefonom.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tybsen
addikt
Tudja valaki annak a programnak a nevet, amivel mini ikonokat lehet letrehozni? Tehat egy 1x1 helyre több kis ikon. Mar tobbszor lattam csak soha nem probaltam ki es most hiaba keresem, nem talalom. Persze amikor meg nem keresem, mindig belefutok ebbe az app-ba Elore is koszi!
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet megoldani azt, hogy valamelyik (bármelyik) lejátszó wifi-s hálózaton keresztül lejátssza a pc-n / NAS-on levő flac file-okat? Mert próbáltam Power Amp-pal és a gyári lejátszóval, de ezek nem tudnak kilépni a hálóra (a telóról simán viszik a flac-cot!), ha viszont ES File Explorer-ben betalózzom a NAS-t, és társítanám az előző kettőhöz, vagy akár az ES Media Player-hez, akkor azt írja ki, hogy unknown format.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
addikt
válasz tybsen #49647 üzenetére
Ikon fájlt PC a legkönnyebb szerkeszteni, de a legtöbb alkalmazásnak saját ikonja van. Van letölthető icon pack a launcherhez.
"Tehat egy 1x1 helyre több kis ikon."
Arra gondolsz, hogy egy ablakon belül több indító ikon legyen? Erre én az Apps Organizert [Apps Organizert ] használom.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
Aktív témák
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest