Hirdetés
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Mobil flották
Aktív témák
-
(jan)
őstag
Fiel expertnek is nagyon jó a webes része
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
R19
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb offline angol - magyar szótár, ami a szavak kiejtését is jó színvonalon tudja?
Sokat kipróbáltam, de eddig nem találtam az igazit. -
Met
nagyúr
Ha az értesítési sávban ott az E betű fel le nyilakkal akkor adatforgalmat generál?
Ha igen hogy lehet kikapcsolni? GingerDX rom"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Imdre
aktív tag
Nem írtad, hogy ingyenes, vagy fizetős érdekelne. Ha van rá kereted, akkor a Slovoed a legjobb. Nemcsak rengeteg szót tud jó minőségben kiejteni, de nagy a szókincse, hangbevitel google voice-al, bevitel vágólapról (beviszed a mondatot és szavanként kiszótárazható - ez nagyon praktikus). Csak nem szabad play-en megvenni, mert ott 30 dollár, közvetlen a paragon softver-től viszont 20 dollár. Szerintem megéri, mert a többi szótár köszönőviszonyban sincs vele. Akadémiai Kiadó adatbázisával.
A teljes verziót kipróbálhatod, néhány szó után kezd rinyálni a kódért.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Tettem még egy próbát teszt fájlokkal a sugarsync-el, nem jött be!!!
Legfőképp a varázs táskája ütötte ki a biztosítékot nálam, ne ő döntse már el hova rakja.
Megtaláltam a megoldást áthelyezésére is, de így sem jó!
Egyáltalán nem értem milyen szinkron az, hogy a fájlokat külön menti eszközönként, összekombinálni nem tudtam, hogy amit pc-ről feltöltök egy mappába, mondjuk a telóról is oda helyezhető legyen!!!
Ez azt eredményezte, hogy fájlok 2 helyen is meg vannak a sugarsync rendszerében továbbá a telón +1 helyen, továbbá pc-n szintén 2 helyen...
Vagy nekem bonyolult, vagy nem arra való amire én gondoltam...
Most áttértem a min.us-ra, ide azt töltök, amit én akarok bár szinkronizáció (még) nincs benne, de legalább én kezelem a saját fájljaimat (2Gb fájlkorlát van, sávszél nincs korlátozva, alap tárhely 10GB, meghívott regelés esetén +1GB ajándék)!
Könnyű elérhetőség, egyszerű megosztás http://mxs.minus.com, akár pulikus, akár privát mappánként is és alias név adható hozzájuk...
Regisztráció az aláírásomban és mindketten jól járunk!ui.: mikor töröltem telóról a sugárt, törölte a szinkronizáció során megadott mappákat igaz létrehozott az sd-n egy Trash mappát és ott megtaláltam, pc-n a duplikációkat magam kellett törölni és pár zip sérült is
[ Szerkesztve ]
-
r0besz
csendes tag
Esetleg valaki tudna ajánlani egy Vírus irtót, vagy valami hasonlót ??
Lehet fizetős de inkább ingyenes kell ..Avast nem jött be nekem ..
Kaspersky fizetős meg volt .. nem nyerte el a tetszésem ..Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
r0besz
csendes tag
Nekem csak addig kell még le csekkolom a telefont
Alkalmazásaim része torrent oldalakról valóSony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
kymco
veterán
Írtam levelet a problémámmal a google-nak. Azt válaszolták, a probléma ismert, egyelőre nincs megoldás rá, dolgoznak rajta, és javasolják, hogy addig is másik account-tal vásároljak, amennyiben muszáj.
A problémám az volt, ha valaki nem olvsta, hogy meg akartam vásárolni egy progit, amit korábban már használtam, de még nem volt megvásárolva. A státusza alapból "purhased", pedig nem vettem meg, és amikor telepíteném, kiírja a google play, hogy nem lehet letölteni, mert nincs megvásárolva. Tehát meg nem tudom venni, le nem tudom tölteni....
Voltak ötletek, (titanium backup pro, maerket fix és társai, sőt factory reset is), de nem működnek. Olybá tűnik, hogy ez az accounthoz kötődő információ, a telefon oldaláról nem lehet megoldani...www.refujvaros.hu
-
r0besz
csendes tag
válasz Melack #34813 üzenetére
Drága ! Jó App több 1000 ft. mondjuk mostanában nem nézegettem mi mennyibe kerül
Igazad van egyszerűnek egyszerű ,de sok időOlvastam egy cikket még pedig erről :.
Egyre érettebb vírusok veszélyeztetik az Androidot"Az egyik mobilbiztonsággal foglalkozó cég egy olyan kártékony programról számolt be, amely az eddigi legtöbb fejtörést okozhatja az Android alapú készülékek esetében
A Lookout Mobile Security kutatói a napokban egy olyan kártékony programot fedeztek fel, amely kifejezetten az Android alapú készülékeket szemelte ki magának. A Geinimi névre keresztelt vírus bizonyos szempontból túlmutat az eddigi, androidos károkozási kísérleteken. Ennek oka, hogy számos funkcióval rendelkezik, sőt a PC-s világból már jól ismert botnetek kialakításától sem riad vissza.
Mit is tud valójában a Geinimi?
A vírus egyik legfontosabb feladata, hogy a fertőzött mobil készülékekről adatokat szivárogtasson ki. Ennek érdekében összegyűjti a telefonhoz tartozó azonosítókat (például az IMEI (International Mobile Equipment Identity) számot), a SIM kártyán található információkat, valamint rögzíti a mobil eszköz aktuális földrajzi pozícióját, majd az adatokat öt percenként feltölti előre meghatározott távoli szerverekre. A vírus több kiszolgálóval is képes felvenni a kapcsolatot. Ezek azonban nemcsak azt a célt szolgálják, hogy elősegítsék az adatszivárogtatást, hanem parancsok közvetítését is ellátják. Kevin Mahaffey, a Lookout Mobile Security műszaki igazgatója szerint e kiszolgálók tulajdonképpen egy botnet vezérlőszerverei, amelyek a fertőzött telefonok felé különféle parancsokat továbbítanak. Vagyis a Geinimi botnet kísértetiesen hasonlít a PC-ket veszélyeztető zombi hálózatokhoz. A vírus távolról elsősorban állományok letöltésére, telepítésére, illetve szoftverek eltávolítására vehető rá. Azonban amikor a kártevő ilyen jellegű műveleteket hajt végre, akkor az Android minden esetben figyelmeztető üzenetet jelenít meg, és a vírus csak akkor képes a feladatának elvégzésére, ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést."
Ez nem reklám célú tájékoztatás..
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
TRob1
veterán
válasz r0besz #34815 üzenetére
"Azonban amikor a kártevő ilyen jellegű műveleteket hajt végre, akkor az Android minden esetben figyelmeztető üzenetet jelenít meg, és a vírus csak akkor képes a feladatának elvégzésére, ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést."
Hát ne hagyd figyelmen kívül. Ilyen egyszerű.
(#34817) xSide:
Így van. És mi sem bizonyítja ezt jobban mint a különböző "összehasonlító táblázatok", ahol egyszer ez győz, egyszer az (de majd mindegyikről lehet olyat találni hogy az a legjobb, attól függ épp ki készítette/készíttette )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
Balinov
titán
a 20$-t en sem, csak 29.99$-est
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
r0besz
csendes tag
válasz Melack #34820 üzenetére
Warez világ van és nem csak alkalmazások terén .
Lehet nem idevaló meg nem a témához kapcsolódik ,de le írom .
Most itt fent az oldalon biztos van olyan személy aki rendszeresen vásárló a Google Playen ..
De közben meg az asztali gépén megy a bittorent és tölti le a filmeket ..Maga a tört szoftvereknek meg van a hátrányuk,mint ahogy kezdtem
De viszont a vásárolt szoftvereknek is van hátrányuk ..Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
xSide
őstag
válasz r0besz #34821 üzenetére
Szedtem már le marketről nem kívánt mellékterméket produkáló alkalmazást, különböző csillagok nyereménnyekkel az értesítő sávban...
Most az avast ugye fenn van és megfogja őket, így nem is hagyom települni!
Hangsúlyozom nálam az avast kizárólag próbaként került fel (mivel itt ajánlotta vki) és most már jó szolgálatot tesz az appok net korlátozásában, hívások szűrésében kisebb memória hadználat mellett, mint ha külön appokkal oldanám meg...[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
válasz Balinov #34818 üzenetére
Telefonról nem tudok tovább lépni a vásárlásra, de a fizetésnél is annyit kér? Mert nekem ott kevesebbett kellett fizetnem.
Viszont akkor ugyanezzel az adatbázissal (az app picit butább) megvehető az Akadémiai Kiadónál is 3990-ért. A neve: Akademiai itt. Kipróbálásra ez is letölthető. A támogatása gyengébb, de az adatbázis ua. -
xSide
őstag
válasz r0besz #34826 üzenetére
Voltak igen problémák, mivel mást nem próbáltam az avast-on kivűl nem is tudok más tapasztalatra hagyatkozni...
Más dolog a cache és szemét takarítása kb 1 óra netezés után az egyetlen (számomra ismert sd-n is "dolgozó") Cache Cleaner NG által:
ui: rendszer appokkal együtt 165 telepített alkalmazás van fenn most...
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Srácok, valaki le tudná nekem tölteni a Play-ről a Phone2Phone Internet Calling nevű progit, és át tudná küldeni nekem az apk-ját?
Ha az LG GT540-es telóján töltené le valaki, azt külön megköszönném, bár nem hiszem, hogy lenne különbség telótípusonként.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
xSide
őstag
válasz r0besz #34828 üzenetére
Többsége teszt kiváltandóan régebbieket...
Az állandó akkor is 40 körül lenne heti használatba vétel mellett!
A system appok száma egyébként nálam 62 romtól függően kitakarítva, kiegészítve...
A Cache Cleaner NG pedig root-olt készüléken tényleg jól teljesít...[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
ven e autós rádiós usb-és hifi-hez valamilyen progi, amivel telóról lehet navigálni a zene mappában, majd kiválasztva lejátszani azt?
-
xSide
őstag
-
decoati
aktív tag
szóval ez az egész cache-esdi tudtommal arról szól, hogy az i/o műveletek nem akkor hajtódnak végre fizikailag a háttértáron amikor az logikailag megtörténik, mivel van egy "disk leképeződés" a memóriában. Ennek különösen nagy jelentősége van ssd háttértáraknál, wear leveling ide vagy oda. Ennek a kiírásnak a gyakoriságát/agresszivitását szabályozza az i/o scheduler.
A sync, echo 3 > proc/sys/vm/drop_caches egy réges-régi linux versike, ami kisynceli a dirty tartalmakat, (tehát minden kiírás megtörténik fizikailag), és dobja a cache-t. (mellesleg sgs-en létezik a path...)
A kérdésem első fele az lett volna hogy ez a cache cleaner ekvivalens-e a drop_cache időzített futtatásával, a második része megy hogy van-e arról gyakorlati tapasztalatod hogy mennyivel célszerűbb ezt időnként automatizáltan végrehajtani, mint választani pl. egy BFQ schedulert?
szerk.: ez a cache cleaner egyáltalán automatikus, vagy manuális? tényleg nem ismerem[ Szerkesztve ]
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
-
r0besz
csendes tag
KeepWiFi Locale valakinek van tapasztalata erről ??
Már mint gondolom állandóan futó alkalmazás ..
Vajon sokat eszik (ramot,aksit)Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro / Rom: MiniCm7-Kernel: nAa-11 /8GB SD/
-
-
RootRulez
félisten
Van ez az Angry Swamp ChootEm
, hát nem tudom, mit gondoltok?
Probert75Most hirtelen lekaptam az ES File Exploert vele és működött...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
xSide
őstag
válasz petipetya #34845 üzenetére
Egyszerűen jobb a File Expert és kiváltja például a fájlküldés opciot pc-re a legegyszerűbben mindenféle szerver és kiegészitő telepitése nélkül...
Aki nem próbálja ki a "tartalom megosztása" ftp-n nem is fogja érteni miről irogatokJoshi tudom és soha nem csinálok backup-ot
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest