Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz kavics325i #34349 üzenetére
Ha közel rakod a füledhez a telót, lelövi a kijelzőt...
Vagy nem úgy hívják?F-ECT$: én úgy állítanám be hogy ha kihúzom a tokból, mutassa az időt. Tudom hogy hülyeség, de kényelmi szempont.. Az úgy akkor már komolyan eszik, nem?
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
aasgier
tag
válasz doglotthal #34338 üzenetére
fel kell újra telepíteni és uninstallálni utána már megveheted
Xiaomi Redmi Note 4
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Gyengébb telefonra (HTC Tattoo) melyik antivírus appot ajánlanátok?
Légebben próbaképp a Lookout free-t használtam, de azt időközben leszedtem mert lassította egy kicsit a telót, most újra meg szeretnék próbálkozni valamelyikkel, de nem tudom melyiket lenne érdemes kipróbálni, melyik az, ami védelemre is jó, de nem eszi az aksit, és nem lassítja a telefont...Válaszotokat előre is köszi!
-
Joshi
titán
Sziasztok. Valakitől hallottam hogy létezik olyan app amelyik egy 5.1-es házimozi erősítő hangszóróinak hangerejét (Level adjust) tudja bekalibrálni a telefon mikrofonja segítségével. Tudtok ilyen progiról/progikról?
-
Edi77
őstag
Vírus még nem volt a telón, hála Istennek... avast merítette jobban az akksit, a zoner kevésbé, meg az valahogy szimpatikusabb Teszteken is a zonerről van több pozitívum.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz kavics325i #34362 üzenetére
Nem baj, belefér egyébként
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
TRob1
veterán
válasz kavics325i #34362 üzenetére
Most miért? Csak érdeklődtem.
(Kíváncsi voltam, melyiket kellene feltenni akksimerítőnek/memóriafoglalónak/telefonlassítónak, ha ilyen irányú céljaim lesznek egyszerMeg arra, hogy mi alapján kell eldönteni hogy melyik jobb víruskergető, ha nem is voltak vírusok. )(#34365) Edi77:
Helyet jah, memót nemigen. Mert csak van a háttérben, ha esemény történik, akkor "aktiválódik". Kb. Olyan mint pl. a gmail (az se megy folyamat, mégis jelzi ha jön üzenet) --> Push.
Viszont vírusom még nem volt a telefonon (és a szomszéd öccsének a barátnőjének az annyának a munkatársa se tud senkiről akinek volt), de a telefonom már hagytam el - vagy ellopták, nem emlékszem.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
petipetya
nagyúr
Kár lenne arról vitázni, hogy kell-e vírusirtó vagy sem. Inkább beszélgessünk arról, hogy melyik a legjobb zenelejátszó?
"nincs rá lezsóidő"
-
petymeg
addikt
sziasztok!
nekem egy htc dhd-m van és a sense-ben olyan naptár widget van, ami kiírja a névnapokat, ünnepnapokat és a facebook eseményeket is (évforduló, szülinap)
marketen létezik ilyen alkalmazás vagy ez sense kiváltság?
(cimbimnek sgs2 van és nagyon tetszik neki ez a naptár widget)Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
kymco
veterán
Feltettem korábban a paper camera-t. Nem fizettem érte. Most szeretném 56 ft-ért megvenni, de nem tudom úgy leszedni, hogy ne írja ki, megvásárolva. Próbáltam titaniummal leválasztani. így sem megy... Tudnátok segíteni?
www.refujvaros.hu
-
defymoto
senior tag
Üdv!
Az NFL Pro miért nem indul Defy+-on? -
defymoto
senior tag
Bocsi, dupla.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Tudtok olyan játékokat androidra, amik az eredeti pc verzió átiratai, remake-jei vagy klónjai?
Pl. OpenTTD vagy Sims vagy GTA.
A régi játékokat igazán megcsinálhatnák tabletre, mint pl Settlers, Imperium Galactica, stb stb. -
doddencs
senior tag
soundhound fizetős verziójának mik az extra fícsörjei?
-
Dusee
őstag
hali!
nem ismer valaki olyan appot ami olyan értesítéseket tud mint ios-nél van?
gondolok itt az app jobb felső sarkánál megjelenő kis piros karikában lévő számosra, az iphone notifications nevű appot ismerem, de az nem az.
köszi -
Dusee
őstag
válasz Teasüti #34381 üzenetére
mostanság egy csomó ps1-es játékot csinálnak meg droidra.
valszeg emulátor alapokon, nem próbáltam még egyiket se.
pl. Colin McRae Rally 2.0, Street Fighter EX plus Alpha, Resident Evil Nemesis, MediEvil 1, Dino Crisis 1, stb.
ha érdekel írj rám privátbanszerk: most nézem, elvileg csak SE Xperia PLAY-en mennek, de ki kell próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Üdv!
Fájl darabolás és összeillesztés létezik androidra?
Jópár appot néztem már de nem találtam."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
raziel01
veterán
-
sampe
aktív tag
Sziasztok!
Az asszony komoly challenge elé állított, az x10 mini proja furcsa dolgokat csinál (folyamatosan rezeg telefonálás közben, amikor ki van kapcsolva a rezgés akkor is rezeg híváskor, lefagy, újraindul és egyéb nyalánkságok, tegnap például az egész címlistája elveszett), 2.3.3 android van rajta cyanogen. Szeretném megkérdezni, hogy elérhető e már x10 minire a 3.0 vagy a 4.0 típusjelzéső android oprendszer ami teljes értékű (tehát működik rajta minden)?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
Sampe"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
TRob1
veterán
(Egyébként 3.0 nem is lesz hozzá soha, mivel az tabletekre való rendszer. )
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem beszél az AMD a Ryzen 7 5700X3D-ről
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Windows 11
- RAM topik