Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Köszi a tippet!
Egyelőre a Quiet Sleep Free-t tesztelem, jónak tűnik, ha gond lenne vele, ránézek a Profile Scheduler-re is.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
-
frisco
aktív tag
Sokan olvasnak, szerkesztenek Office dokumentumokat telefonon, láttam itt a fórumban.
Ezekből a jó alkalmazások elég borsós áron vannak, azonban a Smart Office 2 a mostani akciójuk keretén belül kerek 242.- Ft-ért megvásárolható.
A standard ára 15$, az Amazonon is 10 $.
Market link[ Szerkesztve ]
-
-
janos1988
addikt
Holnap hajnalban az android, hogy fog reagálni? Hol tudom ezt megnézni a beállításokban. Mert csak olyat találtam, ami a hálózatról állítja be az időt, de az nincs kipipálva.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
raziel01
veterán
Meglepő de a telefon nem állította át magát automatikusan.
Fekszek az ágyban, nézem még csak 9 óra de csak felkelek már. Aztán most a gépen szembesültem vele, hogy már 10 óra van. -
petipetya
nagyúr
válasz punky10 #35847 üzenetére
Utazás közben szoktam olvasni - erre a célra bátran ajánlom a Cool Reader-t (itt a topicban ajánlották), amely számtalan beállítási lehetőséget tartalmaz, itt van néhány fotó a teljesség igénye nélkül: kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6
A margók csökkentése révén több szöveg fér ki az oldalra, az érintőzóna testreszabhatósága révén (külön a sima és a hosszú bökésre) jobb és bal kézzel is könnyű lapozni, és végül ami a legjobban tetszik benne: a képernyő szélén lévő láthatatlan sávban tudom állítani a fényerőt, amely független a telefonon lévő beállítástól. Magyarul az utcán automatikus fényerőn van, ám a metróban ez kisütné a szememet olvasás közben. Van benne éjszakai üzemmód, illetve a "papír" mintázatát is be lehet állítani. Mellesleg az olvasó megjegyzi, hogy hol tartok a könyvben és legközelebb ugyanott nyitja meg.
raziel01: igazad van, ez esetben megkövetem magamat.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
raziel01
veterán
válasz TazLeacher #35869 üzenetére
Be bizony és mégse állította át magát. Nyomtam neki egy teló restartot kelés után, utána beállt. Érdekes.
-
Holnap tele lesz az IT café meg a Mobilarena az átállás végett nem ébresztő iPhone cikkekkel
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syd69
aktív tag
Az enyém is átállította magát! HURRÁ!!! Nyár van (lesz)
Alma
-
GrooveHero
addikt
Akkor most mennyi az idő valójában? 13:18?
Jól mutatja a telefon?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
raziel01
veterán
válasz GrooveHero #35878 üzenetére
A fórum jól jár szal most vagy 13:53.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz GrooveHero #35878 üzenetére
mp
-
raziel01
veterán
Tud valaki jó jegyzettömb alkalmazást aminek van normálisan kinéző widget-je?
Smart Office 2-t pedig nagyon megérte megvenni. Szuper.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz molnarpeter #35883 üzenetére
Köszi de közben találtam egyet ami jobban tetszik:
[link]
Sticky Notes Widgetpetipetya: neked is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Segítség kellene.
Tasker eszi az akkumat és nem látom indokát.
Tudnátok segíteni?
Van eddig 4 profilom, ami az időre gerjed (hang profil és repcsi); van 1, ami az indított alkalmazásokra (gps); van 2, ami az akku töltöttségét figyeli; van egy, ami google naptár bejegyzéseket figyel (suli idejére elnémul); és az utolsó meg egy boot profil, ami a töltöttségtől függően cpu governort állítgat.
Ezek közül mik azok, amik esetleg szívhatják az akkut és hogy lehet megoldani, h a funkció megmaradjon? Egy napja használom és azt terveztem, hogy több tucat profilt készítek (idővel), de arról nem szólt a fáma, h leszívja az akkut a program. -
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Van esetleg androidra vmi normális mértékegység átváltó? Az sem gond, ha magyarWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
dokee78
félisten
válasz GrooveHero #35887 üzenetére
Convertpad (magyar)
-
nimfas
addikt
Delayed lock... Sikerült vkinek belőnie? HTC Sensation tekinti van... Bármit állítok rajta nem zárja a telót.
-
basaja
senior tag
az egyik androidos oldalon taglalják,hogy lehet hozzájutni 23gb tárhelyhez a dropboxon...igaz,csak 2 évre...
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Syd69
aktív tag
-
atillaahun
veterán
válasz basaja #35890 üzenetére
Olvastam én is. Csak épp a link hiányzott a fórumból a letöltéshez.
Más.
Visszakapcsolva egy korábbi cikkre, miszerint sok App felesleges funkciók használatával pazarolja a rendszer erőforrásainak nagy részét, és így csökkentve a készenléti időt, gondoltam megosztom EZT. Korábban már talán volt linkelve, a program elméletileg a(z) (felesleges) engedélyek megvonását teszi lehetővé más programoktól. Nem próbáltam még, de határozottan felkerült a kipróbálásra váró App-ok listájára.[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Hi
Gmail naptárral mit csináljak? Minden eseményem egy orát csuszott...
Beirom 13 orára, és 12nél jelenik megTévedtem, a Pure Grid Calendar, mega Pure Calendar szorakozik...
Mit tegyek?[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
basaja
senior tag
válasz atillaahun #35892 üzenetére
már van link,ha egyről beszélünk...
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- RAM topik