Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
kavics325i
őstag
-
xSide
őstag
válasz dokee78 #34098 üzenetére
Az AdAway javára a menthető, bővíthető egyéni lista döntött...
Az AdFree nem választja szét a készülékek támogatott funkciót, továbbá a bt filetransfer, origo és sok más appok reklámjait nem tüntette el, ellenben az AdAway igenKavics, akkor nem jól
Pár száz métert is érzékel cella alapján! Az én területem, mint kutya jelölöm ki a megfelelő sugarú körrel... Amelyik cella beleér váltja a profilt!
Sokmindenkinek segítettem privátban, így volt időm szórakozni ezzel is...
Ne a cella döntse el hol vagyok, hanem a hozzá viszonyított helyzetem
A köreim wifi 300m, otthon 800m, munkahely 800m és minden más úton![ Szerkesztve ]
-
-
TRob1
veterán
Na ezt se értem... amit linkeltem az nem böngésző, hanem egy hírportál. Híreket lehet olvasgatni vele.
(#34108) xSide:
Na jól van, asszem hagyjuk inkább ezt az origo témát... te írtad hogy origo, én meg arra kérdeztem hogy az a linkelt origo-e (mert van origo időjárás is pl.) De ami a lényeg, nincs 1 szál reklám se benne annak ellenére, hogy nincs Adaway-em.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #34034 üzenetére
UP
-
-
xSide
őstag
Alapból van benne reklám és most már tuti ez volt csak akkoriban hosszú ideig valami 7/24-es jelent meg!
Most pedig ez az mms-es, és ezt nem látom AdAway-el és AdFree-vel sem...Az említett Astro upgrade reklámkép (nem az alap reklám) AdFree-vel és AdAway-el is látható
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Akkor oké. Mert AdFreevel így néz ki:
Akkor nyugodtan maradhatok a kisebb, már bevált AdFree-nél.
Ahogy pl. a QR kódok olvasására is tökéletes a még telepítve is csak alig 1 megát foglaló Barcode Scanner, ellentétben a telepítés nélkül is 3,7!!! mega méretű QR Droid-dal.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
kymco
veterán
Én nem használok adfree jellegű programokat. Egyszer egy program telepítéskor problémázott, hogy reklámblokkolóm van, és az neki nem jó, ezért a korábban telepítettet leszedtem, mert kellett a progi. Így most elviselem a nem túlzottan zavaró reklámokat...
www.refujvaros.hu
-
TRob1
veterán
-
-
TRob1
veterán
Úristen! Képes lennél annyi pénzt kifizetni azért? (Mondjuk én még ingyen sem használom, mert nem tetszik. Maradok a jó öreg GoContacts-nál. Illetve még az exDialer a bejövős, de előbbi jobban, ezért az exDialer kb 2 hetes használata után visszament)
(#34119) xSide :
Pontosan. (Nálam a PC-n is müxik AdBlock, már nagyon untam ott is a sok reklámot mindenfelé)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
TRob1
veterán
válasz kavics325i #34124 üzenetére
Hát azok lehet, de Én nem.
Nem vagyok fanatikus Go-s, ha vki csinál jobbat az ő appjaiknál, akkor azt használom. (Lásd. pl naptár widget: Simple Calendar Widget).
De pl. az időjárás appjukat se használom, mert az meg ugyanolyan bullshit, mint az összes többi.
(#34126) kymco :
Jah.
Én inkább megetetem a gyerkőcöket a DW árából. (És talán még nekem is jut belőle)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz fatal` #34127 üzenetére
Na ilyen felesleges progikat eleve nem használok, hisz alapból is át lehet mozgatni sd-re az appokat (De elsődlegesen a telefon memójába tartok mindent, az mégis csak gyorsabb. Csak ha kezd fogyni a hely, akkor átmegy 1-1 az sd-re, de olyankor el is kezdek mindig gondolkodni, hogy kell-e nekem minden ami fel van installálva. )
Egyébként meg, jah, az a jó a Droidban, hogy mindenre van ezer más alternatíva
És aki ezek közül nem találja meg a magának megfelelőt, ott már lehet hogy nem az appokkal van a hiba (Ezt általánosságban írtam, nem konkrétan vkire, mielőtt még jönne a sértődés )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz flash- #34129 üzenetére
Ültem már vonaton éjszaka, csak arrafelé mindig ki voltak írva az állomásokra a nevek, és még ki is voltak világítva. De erre pl. tökéletes a Google Maps, vagy bármelyik Navi app, vagy vannak iránytű appok is amik kiírják hol vagy épp... stb. Van sztem erre is ezerféle megoldás.
Vagy pl: TElvira app, GPS pozíció alapján (vagy ha az nincs épp, akkor hálózati hely alapján) legközelebbi állomás keresés... de térkép is van benne ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
xSide
őstag
válasz fatal` #34127 üzenetére
DroidSail, előnye más ilyen jellegű appokkal szemben csak kijelölöd mit akarsz átmozgatni és "magától" átrakja (azokat is, amik pl nem engedélyezettek alapból tehát a droid alkalmazáskezelője nem engedné átmozgatni)...
"Megoldás lehet, ha letöltesz egy menetrend appot, amin van térképes kijelzés. Ok, nem annyira jó, mint a cellainfó - azonnali és gyors, de ez lehet még megoldás."
- nos az időjárás appom (Fancy) geo lokalizációja is elég rá a GeoCoder-nél a GeoNames-t választva[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Ha valaki többet át akar helyezni, akkor egyszerűbb, mint a menüben bóklászni. Mondjuk én droidsailt használok (rootolt telóhoz), evvel azt is át lehet pakolászni, amit egyébként nem enged. De a legtöbb app nekem is a telefonon van.
(#34132) xSide: Én csak megjegyeztem, hogy az rinyál, de régóta DroidSailt használok, ha jól emlékszem még én ajánlottam itt a topicban először.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Melack #34134 üzenetére
Mindegyik megy ezt az egyet kivéve, de csak azokat az appokat tudod velük áthelyezni, amit a beállításokban is (sőt, igazából mindegyik csak abba a menübe dobál, annyit egyszerűsítenek, hogy nem neked kell bóklászni az appok között, meg egyből látod mi az, amit át lehet helyezni).
-
Melack
veterán
válasz fatal` #34136 üzenetére
Ez nekem már épp elegendő lesz. Egy frissítés, amint hazaértem, és már mehet is a pakolgatás ezerrel.
Ehhez kell a memcardon az ext4 partíció, ha jól olvastam.(#34137) TRob1: én türelmesebb leszek ... eddig még a mostani LGt sem csesztettem
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
TRob1
veterán
válasz Melack #34139 üzenetére
Mondjuk csak azért vártam másnapig, mert a nyomkodásban meg az appok telepítgetésében, ismerkedésbe lemerült az ugye nem teljesen feltöltött akksi, ezért töltőre tettem, és csak reggel szedtem le.
De a win-t ha feltelepítem PC-re, ott rögtön rendszergazda leszek.¤ R'n'R ¤
-
punky10
addikt
válasz medvezsolt #34099 üzenetére
A ROM egy háttértár,amire programokat telepitesz.A RAM a müveleti memoria,amibe az épp futo appokat betölti.A ROM-ot ugy tudod növelni,hogy átraksz pár appot az SD-re,a RAM-ot pedig hagyd,azt a rendszer intézi.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
kavics325i
őstag
válasz kavics325i #34114 üzenetére
Szóval? Valaki?
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
pockos13
aktív tag
Valaki legyen szíves mondja el hogyan kell a VLC playert szóra bírnom,hogy tudom beállítani hogy lejátssza a videókat a telefonomba.Köszönöm.
-
sunahunter
senior tag
válasz Melack #34134 üzenetére
Nem kell semmit sem telepiteni.... Ezt hasznalom miota ratalaltam.
Mert ugye ha felrakod az app2sd-t, meg nem minden megy at az sd-re, viszont a fenti modszerrel ugyanannyit birsz atrakni mint root alatt, csak ez nem igenyli a rootot.ennyit az ext particiokrol
[ Szerkesztve ]
-
pockos13
aktív tag
Senki se tudja hogy hogyan kell a VLC -t használni????
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest