- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
BEKAvarangy
csendes tag
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a telefonomban (Motorola Defy+) lévő gyári zenelejátszó, a kijelző kikapcsolása után pár perccel abbahagyja a működést?
Azért idegesít a probléma, mert a zenehallgatáshoz már találtam alternatívát a winampot, de használható fm rádió szoftvert eddig nem.Mitől lehet ez a probléma?
És még egy kérdés: az normális, hogy a telefon néhány alkalmazás home-gombbal való bezárása után olyannyira lefagy, hogy csak akksi kivétellel lehet újraindítani?
A készülék nem rootolt, minden gyári.
A segítséget előre is köszönöm!
Kérek mindenkit, hogy privátban írjon, mert azt jobban észreveszem! Köszönöm! :)
-
vanni
csendes tag
válasz F-ECT$ #32400 üzenetére
Az a problémám, hogy használom a go launcher ex notificationját, ami pedig csak a 2.3.4-es gmail-ig működik, tudod. Úgyhogy eleve úgy kezdődött, hogy kitöröltem a 2.3.5-ös ROM-ból a 2.3.5-ös gmail app-ot, s helyébe raktam ezt a 2.3.4-est.
Valószínűnek tartom, hogy ezen a tájon lesz a gond, de mivel az említettek miatt cserélni nem tudom az app-ot, ezért keresek (de nem találok) valami widgetet, app-ot, ami hajlandó működni levelező kliensként. Fizetőst is szívesen vennék, csak működne...
-
-
vanni
csendes tag
"A widget is a gmailből venné ki max a leveleket" - hát nem biztos. Ha a weben (http://mail.google.com) olvasom a leveleimet, akkor minden működik, csak kényelmetlen a mobil pici kijelzője miatt.
Ami meg a notificationt illeti: egyszerűen tetszik... Tetszik, hogy kiírja számmal, hogy hány nem fogadott hívásom, emilem, SMS-em volt (időnként a munkám miatt nincs mellettem a mobil).
Belátom, nem túl fontos dolgot hajtok - de mindenkinek lehet egy vezérhangyája.
[ Szerkesztve ]
-
baalco
tag
válasz BEKAvarangy #32401 üzenetére
zavart érzek az erőben.... az egyensúly újra kibillent... idegenek a közelben
-
-
porse
őstag
Igen engem is tud zavarni a legapróbb dolog is .. de azért itt a működéssel is gondok vannak az nem olyan apró dolog.
Nem tudom, akkor próbálj egy másik régebbi verziót feltenni a gmailből.. vagy xda-n van egy jópár moddolt gmail de van aki azt mondja nem biztonságosak....... szerintem.
-
porse
őstag
És generáltatok 7-8 hsz. emiatt feleslegesen ide... Eddig se kellett vele foglalkozni.
... szerintem.
-
punky10
addikt
Ha tényleg ö,akkor nem kell rá reagálni,és akkor nyugi van.Más megoldás nincs,minden(akár a leggorombább)hozzászolás is olaj a tüzre.
De szerintem ez paranoia,a jol ismert stilusjegyek hiányoznak(pl 5-6bsor irásjegyek nélkül,"pff"vagy "ááá"mondatzárás...stb)Csak a PowerAmp miatt még nem kell hibás következtetéseket levonni.
Mondom már csak azért is,mert én is ezt a zenelejátszot használom...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
törölt tag
-
Cartman023
aktív tag
Tud valaki jó Microsoft termékeket (Word,Excel stb) kezelő appot?
-
macbookpros
csendes tag
válasz Cartman023 #32421 üzenetére
https://market.android.com/details?id=cn.wps.moffice_eng
-
Gyick
őstag
hi!
Tud vki olyan zenelejátszó appot amiben van olyan funkció hogy kijelölsz egy A és B pontot és kettő közti részt ismétli? -
St3ven
addikt
Feltettem a mostanában sokat dicsért Palmary Weather-t, de a widget egyáltalán nem tölt be képet vagy adatot, tök üres.
Magában az appban pedig a legtöbb helyen hiányosak az adatok. Egyszerűen nincs pl. minimum hőmérséklet adat, vagy éppen random napokra semmilyen se...Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
lsebestyen
addikt
üdv, manapság melyik progit ajánljátok a beépített galéria helyett? lehet fizetős is!
-
törölt tag
Tegra procis (androidos)gépen elfutnak, az androidos játékok, vagy talán még az apple(iOS) játékok?
A tegrazone-on elég kevés van belőlük :S -
St3ven
addikt
válasz lsebestyen #32430 üzenetére
QuickPic
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
rokirobi
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Ma rootoltam a telomat ( Telenor OneTouch ), a root sikeres lett mert megjelent a menüben a Superuser ikon plusz a root checker is leellenőriztem. A kérdésem az lenne hogy most hogyan tovább : hogy kell "kigyomlálni" a számomra felesleges alkalmazásokat ( pl.: Twitter kliens ) ?Örökké akarok élni. Eddig sikerült.
-
papa019
senior tag
Sziasztok!
A Winamp androidos változata is megbírkózik a .flac fájlokkal?
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani kép átméretező / vágó programot, lehetőleg szűrővel (például bicubic) ??
Nagyítani és kicsinyíteni is tudjon jó minőségben.Köszi előre is!
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Több telefont lehet használni egy Google fiókkal?
Csak kíváncsiságból érdekelne egyelőre, pl ha valakinek két androidos telefonja van, akkor így (vagy más hasonló módon) megoldható az, hogy google-ba mentéssel illetve google szinkronizálással mind a két telefonon ugyanaz a névjegyzék legyen, pl. ha az egyik telefonon törlök vagy hozzáadok nevet a névjegyzékhez, akkor a másik telefonon is egy egyszerű szinkronizálással meglegyen ugyanez?Bármilyen infót előre is köszi!
-
kavics325i
őstag
Az időjárás appokkal kapcsolatban:
-tegnap úton voltam és mivel mostanában kifejezett eszmecsere volt itt róla hát én is oda figyeltem az előre jelzésre ill. a hőfokokra. Nekem BW van accu-ra és geolocation-ra van állítva.Tegnap reggeltől ma reggelig néztem(nyomon követtem).A viszonyítási alapom az autóm hőmérséklet kijelzője volt.Szinte azonos(eltérés nem igen) volt a kocsiban ill. a telefonon.Törökszentmiklós-Budapest útvonal ill. ma reggel indításkor rápillantottam és -1 - 1 volt kijelző vs. telefon. Úgyhogy én most már kifejezetten hiszek neki." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
F-ECT$
titán
válasz kavics325i #32444 üzenetére
Alapvetően nincs gond vele, de előfordul hogy van eltérés, néha akár 10 fokkal is, ami azért már sok.
Dive ever, work never.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Lenne jó sok kérdésem, előre is bocsi..
Szóval ROM-ot cseréltem a telón éjszak és most keresek olyan programot ami az előző ROM okosságait tudja helyettesíteni.
1, Találkozott-e már valaki olyan app-al, ami a telefon csengőhangját lehalkítja, ha felveszem az asztalról, vagy kiveszem a zsebemből? Tehát csöng hangosan és ha felemelem lehalkítja, illetve ha képernyővel lefelé fordítom akkor elnémítja.
2, Összehasonlítja a kontaktokat a facebook ismerőseimmel és párosítja ha egyformát talált, illetve frissíti az állapotbejegyzéseiket, fotóikat.
3, Volt rajta egy app, aminek segítségével a HTC-s widgets-eket lehetett letölteni, felhasználni. Sehol nem találok ilyen a marketen, de lehet csak nem vagyok kitartó.
4, Gyakran hívott személyek listája a kezdőképernyőn
5, Használ valaki Magic Locker-t? Mert tudja azt a képernyőzárat ami volt az előzőn, de valamiért ha kiveszem a telefont repülőmódból nem kéri a pint és így nem is kapcsol be. Valahol ezt be kell állítani, vagy alapból nem tudja ezt?Szerintem most ennyi, de még biztosan eszembe jutnak dolgok..
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni, és szép napot mindenkinek!
Ja.. Biztosan felmerült, hogy akkor miért cseréltem ROM-ot. Azért mert nem kezelte e kibővített belső tárhelyet, és nagyon kevés volt a szabad helyem.
-
vétó
aktív tag
válasz Mika1227 #32424 üzenetére
hmmm.... na nézzük. a telefon felvevés csúszkás vagy gombos módon elvileg minden gyári Android rendszeren megvan. Ha le van zárva a képernyőd, akkor csúszkás, ha nincs (épp kézben van és nyomkodod), akkor gombos. nekem anno volt olyan problémám, hogy elalvást követően nem a lock screen jött be, és ezt egy újraindítás orvosolta (majd később az új gyári ROM), de az, hogy csak gomb legyen, elég fura. és gyanítom, hogy a telefonod topikjában esetleg több hasznos tanácsot tudnak adni, mint itt, mert ez nem alkalmazás kérdés...
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
BEKAvarangy
csendes tag
Az időjárás widgeteknél azt vettem észre, hogy egyik se nagyon pontos. A Foreca szerveréről frissítő appok a legjobbak, de az ritka. BW, Fancy widget, Origo mind borús felhős havazást mutat a jelenlegi helyzetre, miközben süt a nap. Egyedül a köpönyeg ami magyar iír valósat, félig napos félig felhős.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest