Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
xSide
őstag
Lopás, elhagyás kereső progit még nem használtam. Nem tudom mi alapján működnek, de ha imei szám alapján akkor érdemes megvenni főleg, ha térképen látható a készülék helyzete!
Ha lopják az akksit kiveszik és simet eldobják, a kártyát meg én tiltatom le szerintem...
Sms már nem küldhető így rá!
A llama eseményei aktiválhatóak naptári eseményhez kötve is, ha a tolvaj nem csinál gyári visszaállitást marad minden progi és a gmail fiók szinkron a saját nevünkkel bármilyen simmel
Ebből kiindulva pl csinálsz egy új naptárat google calendarban mondjuk llama néven, szinkronizálod a telóval hogy megjelenjen rajta, beállitod a llamaban, hogy kulcsszó szerinti naptári esemény alapján mit csináljon (lokalizáció).
Konkrét példa:
- llama új feltétel, naptári esemény, kulcsszó 'holvagyok', művelet hozzáadok minden helyalapú meghatározó lehetőséget wifi be, mobiladat be, gps be, szinkronizáció be, inditsa a térképet* stb.
- ha eltünik a teló a gmail naptár webes részén beírok egy új eseményt egész napra és minden napraEzáltal, amint bekapcsolják a telót a llama ezen opciója aktiválódik, amint lefut a szinkronizáció!
Hogy találom meg így?
- ha használod a google térképet a www.google.com/latitude oldalon be kell állitani az elérhetőséget utca szintre, így látható lesz még a teló mozgása is időpontonként
- előzőleg a telón google térképben is be kell állitani milyen a pontossággal mutassa a helyzetetEzek beállitása 2 perc lenne!
Használata pedig két link a böngészőben
Nemsokára csinálok egy videót róla, hogy gyakorlatban miként müködik!A llama helymeghatározása mobil adótornyok háromszögelésén alapul, ani 10-15 méter pontos is lehet!
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi