Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Gear S3 - második kör
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
válasz
RandomGosu
üzenetére
Nekem nincs akkora tapasztalatom, mint az előttem szóló fórumtársaknak. Viszont minimum másfél oldalon keresztül tudnám dícsérni a rendszert. Vannak hibái, mint mindennek, de amiket próbáltam és láttam, azok közül, ha nem is a legtökéletesebb, de a legszerethetőbb rendszer számomra. Mindenre van megoldás a marketben, többnyire ingyen, amire nincs, arra meg csak idő kérdése és lesz. Jelenleg azt hiszem, mondhatjuk, hogy a legnagyobb iramban fejlődő OS címet kiérdemli. Hihetetlenül logikus a kezelése! Ha valamit nem tudok, hogy működik csak megyek a fejem után, hogy na én ezt hova raknám ha én lennék a fejlesztő és láss csodát, nem ott van?
Gyors, stabil, felhasználóbarát. Részemről ennyi.(Mivel ha most nem hagyom abba, még egy óra múlva is az én áradozásomat fogod olvasni
)szerk: ja és HTC G1-et használok (hála a magasságos Istennek
)
Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gyors, stabil, felhasználóbarát. Részemről ennyi.(Mivel ha most nem hagyom abba, még egy óra múlva is az én áradozásomat fogod olvasni
)
)