Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
pontosan, hiszen ezt is írtam és így is gondoltam. Csak szerintem vannak olyanok, akiknek mindegy milyen telefon, ha android akkor rootolni kell

Megértem ezt az álláspontot olyanoknál, akik fejlesztők androidra, vagy más platformra és megszokták a teljes hozzáférést, de szerintem nem túl jó, hogy látatlanba minden mezei felhasználó, még vásárlás előtt azt hallja, hogy mindenkép rootolni kell, mert csak új jó egy telefon.szerintem érdemesebb egy kicsit várni, olvasgatni fórumokat az adott telóról, nem rögtön a kibocsátás után megvenni, mert akkor még a szoftver erősen bugos rajta,( esetleg pénzt gyűjteni addig is egy másikra) és utána telefont venni. Így megkímélhetjük magunkat rengeteg kellemetlenségtől és sok időt spórolhatunk azzal, hogy nem kell fölöslegesen romokat cserélgetni

Na, de ez már tényleg off. Hagyjuk a témát

Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Crew sorozat
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő