Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
St3ven #11772 üzenetére
Nekem ez új! Nincs hitelkártyám (credit card) csak sima bankkártyám (debit card) van és tudok vásárolni már nagyon régóta a market-en. Nem lehet, hogy az internet-es vásárlás le van tiltva a kártyádon, vagy nem is alkalmas rá? Elég sok hülyeséget képesek elkövetni a bankok ez ügyben, bár az tény, hogy ha nem teszik lehetővé az internetes vásárlást akkor nem is nagyon tudnak róla pénzt illetéktelenül lenyúlni. Pl. az axa bankos kártyám semmilyen védelmmel nem bír az internetes vásárlásokhoz (vagyis van napi limit), tudnám is mindenhol használni csak nem nagyon merem, inkább PayPal-on vagy Checkout-on keresztül használom. Illetve megpróbáltam még a Szerencsejáték Rt-nél a számlámra feltölteni vele pénzt, de ott nem működött. Hogy a kártyával vagy a fizetés megvalósításával volt-e gond azt nem tudom.
Cholard: igen, a szerverről is törlődik a levél (átkerül a törölt elemek közé)
Aktív témák
- Foxpost
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Insta360 X4 1 év garancia
- RTX 3070 Zotac Gaming Twin OC
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest