Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A friss verzio van telepitve?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen SmartTube beállítás miatt lehet az, hogy néha nem indul el a videó, csak "karikázik" a képernyőn és váltogatja a felbontást 1080p, 720p, néha egy idő után mégis elindul a videó de néha csak arra, hogy visszát nyomok. -
tobias88888
őstag
Szüleim Xiaomi Note 13-jával (HyperOS 2.0) szenvedek úgy 1 órája.
Google Telefonból tökéletesen megy a hívás, de a Google Névjegyekből azt írja hogy engedélyezzem a Telefon alkalmazásnak hogy használja a mikrofont. Nem mindig, az esetek 95%-ban, 5%-ban működik. Az elején azt írta még, hogy a Névjegynek engedélyezzem a mikrofont (nem is kérte soha), csak azóta már mindegyiket töröltem / adat töröltem kétszer meg újraindítottam a telefont is párszor. Ez egy ismert hiba? (AI azt állítja ismert, de persze közben kiderült hogy nem és forrást se tud adni honnan vette hogy az)
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
A html kódot megnézitek és abban lehet, hogy tényleg nincs semmi kártékony. Azt már nem nézik, hogy ha van egy felugró ablak vagy letöltött fájl vagy továbbhivatkozás, akkor az mit tartalmaz. Láttam embert, aki ilyenre gond nélkül kattint és volt is küzdés rendesen a fiók visszaszerzéséért (nyilván két faktoros belépést hírből sem hallotta, stb).
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Ezek az oldalak nem feltétlen jelentenek semmit.
Ezek a linkek kb. naponta változhatnak, de lehet, sűrűbben.De ha gondolod, nyugodtan kattints rá.
Vagyis akár nekem is utalhatnád a bankszámládon lévő pénzt.
Viccet félretéve, a Meta nem ilyen név alatt és nem így keresne, ez 100000000%, hogy csalás.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Bitdefender érdekes módon nem jelzi veszélyesnek!?
Ahogy írtam a Vírustotal sem!
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mobilnet/wifi ugyan az a hiba.
Töröltem a cookie-kat, előzményeket stb. amit kell.
Be kellett ismét jelentkezni a fiókomba aztán megint kifagyott az egész. Más ikonra sem lehet rámenni pl.: megosztás. -
user26
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Hm, na most fura lett pár dolog független a kérdésemtől.
Erről van szó: Google hírek..., RSS -be hozáadtam, mivel magyar nyelvű tartalmakat szeretnék látni, olvasni.
Itt a kép róla:
Nem, nem adtam még semmit sem hozzá RSS -n kívűl, alapesetben van ahogy telepítettem. Coopolit szerint az RSS -be nincs kép. Ezért nem jelenik meg, Az index, hir24,origo esetében van kép is.
Ezek mikor frissülnek a saját Brave böngészőmbe, hogy újabb hír jelenjen meg nem tudom, de az feltűnt, hogy hiába próbálom a kezdőlapot lefelé húzkodni frissítés címszóval, nincs reakció.Amúgy a Brave -ba készített képernyőképek méretei miért nagyobb fájlméretűek, mint pl Google Chrome -ba ? Vagy most ez csak nálam van? Brave -be 2MB -t körül van, Chrome-be pedig jóval kevesebb 500KB. Ez csak azért írtam le, mert Brave-ből akartam feltölteni ide, de nem sikerült fájlméret próbléma van, azt írta, természetesen ha a "konvertálás jpg formátum opciót" bekapcsolom, feltölti a méretezése miatt. E funciót Chrome-ba soha nem használtam.
-
-
KD6-3.7
őstag
Minden ilyet kikapcsoltam, feleségem telóján sosem volt ilyen bekapcsolva. Nem oldódott meg a hiba.
-
-
GEPESZ66
veterán
Ez ma jött Mesessengeren.
Gondoltam valami csalás.
A Vírustotal szerint tiszta.
Tényleg így lehet?
Nem kattintottam rá.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A névjegyeknél ez a csengőhangos téma úgy néz ki, hogy valami más, mert próbáltam megkeresni, de az a számsor nem egy fájl.
Az van, ha legörgetek bármelyik névjegynél, hogy:
Névjegyekkel kapcsolatos beállítások
Névjegy csengőhangja
Alapértelmezett (001202012)Ugyanez Note 14 helyett Note 11-en:
Névjegyekkel kapcsolatos beállítások
Névjegy csengőhangja
Alapértelmezett (akármi.mp3)
Ha rámegyek, a Note 14-nél a számsorra, akkor felhozza, hogy mivel nyissa meg. Zene, Hangfájlok, Hangrögzítő, Témák, stb.
Kiválasztom, hogy Zene
és ott van az a 4 db mp3, ami fel van rakva a telefonra, és közte az, ami valójában szól, ha hívnak. -
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, de mi a franc van a Google-el?
Példa:
Beírom, hogy "éttermek Bariban", aztán elkezdem görgetni az éttermek listáját majd kiválasztok egyet, rámegyek az adatlapjára és el szeretném menteni a kedvenceim közé na ott lehal az egész, bezárni sem tudom, mert nem reagál semmire sem az a lap. Mintha megfagyna az egész oldal.
Ilyen adatlapról beszélek:
Samsung böngészőben probáltam. Amúgy onnan indult az egész, hogy a feleségem panaszkodott erre aki meg Safariban es Chrome-ban is próbálta iPhone-on és ugyan ez a hiba. Tapasztalta más is? Írtak erről valahol? -
-
user26
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Google Discover, csak a Google Chromba van, én úgy értelmetem.
@Viktor0610, Te milyen böngészőt haszálsz ? -
-
user26
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Szia, köszi. Használok Widget -t, amibe van időjárás. Több böngészőt néztem, kerestem, amibe van, a google chrome -hez "hasonló" (Google Discover) hírolvasó-feed, hírfal, Brave news, hír csatorna. Álltalában ezt reggelenként átszoktam lapozni és a szememmel olvasni, ami érdekel, ha érdekes részletessebben is, és ez kicsit hiányzik Chrome lecserélése után xD
Biztos vannak más lehetőségek is, alkalmazások, de arról nem tudok jeleneleg. Illetve szerintem kézenfekvőbb böngészőben híreket nézni, és ha tovább mélyedek, akkor cím írás, vagy könyvjelzőbe ott van amik további böngészést/hír olvasást nyújt.
-
svgyula
addikt
válasz
user26
üzenetére
Szia! Én ezt használom. Rendesen testre szabható a widget.
-
user26
senior tag
Valaki használ Brave böngészőt ?
A stabil kiadásban van rss feed, valamelyik verzióban ?
Brave béta v1.85.92 - ebben van.
Valaki tud működő időjárás rss -t, ami működik is, és van kép is? (időkép esetében csak szöveg van, a kép nem jelenik meg nálam)
Tech2 esetében is így jártam, nics kép. -
szita.erno
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok olyat videó szerkesztő programot ajánlani?
Hallottak napjára szeretnék egy videót készíteni.
Van egy le töltött videóm és abba szeretném a szüleim képeit bele rakni a videóba.
Ha esetleg tudtok segíteni ebben a kérdésben.
Köszönöm
-
Probert75
addikt
válasz
D1L1ZS
üzenetére
Nekem gyanús ez a 8.1.3 Beta, mikor az oldalán csak 8.1.1 Beta van!
-
D1L1ZS
őstag
[link] Nova Launcher 81003 (8.1.3) beta APKMIRROR
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Chrome böngészőben hogyan tudom beállítani,hogy ha új lapot nyitok meg akkor az általam beállított oldalt használja,ne pedig a gyári alapértelmezettet? Reklámblokkolásra van valami egyszerű megoldás?
Köszönöm a segítséget!
-
DrKapocs
őstag
Jött egy Nova Launcher update. Akkor mi volt az a híradás, hogy végleg vége, nincs több update?
-
[CS]Blade2
addikt
Most fértem hozzá a telefonhoz, mondom 1x élünk, még megpróbálom PC-ről a disable helyett az uninstall-t, bár úgysem fogja engedni, és de:
shell pm uninstall --user 0 com.google.android.apps.tachyon
SuccessTelefon app-ban a videó ikon most szürke, alatta vannak ilyen-olyan adatok a névjegyeken, hogy a hívás csengőhangja a 0123210101.akármi, ami a videóhívás hangja lehetett, mert egyébként nem ez csörög, hanem a beállításokban megadott mp3.
Remélhetőleg így már jó lesz.A disable-nél a console részen látszik, hogy így próbálja a program:
shell pm disable com.google.android.apps.tachyonNem lehet, hogy az volt a gáz, hogy kellene oda bele a az a --user 0 ,ami az uninstall-os parancsban benne van?
-
bringasisti
őstag
Új készülékre felraktam a Samsung Music alkalmazást. Más készüléken tökéletesen működik. Ezen a vason a TikTok-ról mentett zenék közül nem mindegyiket játsza le. Viszont a szintén Samsung diktafon alkalmazás simán veszi az akadályt. Mit használtok, mi a gond?
-
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Érdekes állatfaj ez a Xiaomi.
Nekem a legfrissebb android 16 rendszerre simán települ a Shizuku (Google Pixel telefonra).
Semmi gond, Github lesz a barátod (azonos forrás, mint a Play Store):
github.com/RikkaApps/Shizuku/releases -
[CS]Blade2
addikt
Megpróbáltam a PC-s verzióból a letiltást, de error-t dob:
shell pm disable com.google.android.apps.tachyon
Exception occurred while executing 'disable':
java.lang.SecurityException: Shell cannot change component state for null to 2 at com.android.server.pm.PackageManagerService.setEnabledSettings(PackageManagerService.java:4110) at com.android.server.pm.PackageManagerService.-$$Nest$msetEnabledSettings(Unknown Source:0) at com.android.server.pm.PackageManagerService$IPackageManagerImpl.setApplicationEnabledSetting(PackageManagerService.java:6094) at com.android.server.pm.PackageManagerShellCommand.runSetEnabledSetting(PackageManagerShellCommand.java:2440) at com.android.server.pm.PackageManagerShellCommand.onCommand(PackageManagerShellCommand.java:313) at com.android.modules.utils.BasicShellCommandHandler.exec(BasicShellCommandHandler.java:97) at android.os.ShellCommand.exec(ShellCommand.java:38) at com.android.server.pm.PackageManagerService$IPackageManagerImpl.onShellCommand(PackageManagerService.java:6827) at android.os.Binder.shellCommand(Binder.java:1237) at android.os.Binder.onTransact(Binder.java:1050) at android.content.pm.IPackageManager$Stub.onTransact(IPackageManager.java:4620) at com.android.server.pm.PackageManagerService$IPackageManagerImpl.onTransact(PackageManagerService.java:6811) at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1512) at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1451)
[Error]:failed to disable com.google.android.apps.tachyonXiaomi Note 14 5G
Android 15 AP3A.240905.015.A2
HyperOS
2.0.6.0.VOQEUXMAz uninstall-ra nem mertem rányomni, mert ír egy figyelmeztető szöveget, inkább a tiltásra léptem.
-
Sziasztok!
Van egy app: Eddict player
A Store-ba lehet látni, hogy a navigációs gombok nem takarnak ki semmit a progiból, de nekem így néz ki:
klikkHogyan lehet neki megmondani, hogy erre az adott progira vegye figyelmen kívül a navigációs gombsort? (mintha a képernyőnek ott lenne vége ahol a navigációs gombok kezdődnek).
Régen volt valami olyan menű a rendszerbe, hogy adott alkalmazások full screen-be futtatása, de most nem találok ilyen opciót.
-
[CS]Blade2
addikt
Ideig-óráig volt jó ez az engedélyek elvétele és bezárás, így akkor megpróbálnám ezt a törlést.
A telefonos verziót választottam.
0. lépésnél rögtön el is akadtam.
A Shizuku-ra azt írja ki, hogy Ez az alkalmazás nem áll rendelkezésre az eszközön, mert az Android egy korábbi verziójához készült. -
Bferibörs
addikt
válasz
user26
üzenetére
Most nincs fent a telóimon,de úgy emlékszem ,kétirányú szinkronizálást be lehet állítani.
Az automatizálás működik,ha jól állítod be,szerintem egy szuper app.
Kb. 1-2 hét múlva felteszem újra a telómra,akkor tudok segíteni,ha addig más nem segít.
Kaciokos
Ahogy írta:"kvázi azonnal lekerüljön a telefonra a változás, akkor azt tudtommal nem."
Csak időt tudsz beállítani,hogy mikor szinkronizáljon. -
kaciokos
őstag
válasz
user26
üzenetére
Ha automatikus szinkron alatt azt érted, hogy amint változik a felhőben valami, az triggereljen egy szinkront, és kvázi azonnal lekerüljön a telefonra a változás, akkor azt tudtommal nem. Időzített szinkront persze tudsz csinálni.
Az automatizálással még nem foglalkoztam. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Vagyis akár nekem is utalhatnád a bankszámládon lévő pénzt.

crok
mobilizmo