- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
Outblast #173085 üzenetére
Van egy remek buborékos értesítő alkalmazás. Használtam korábban amikor megszűnt a WhatsApp és a Business Calendar felugró ablaka. [C Notice]
Sajnos jött egy frissítés amivel alapértelmezetté tették, hogy minden alkalmazásra ugorjon és amit nem akarsz azt külön kiveszed, előtte éppen fordítva volt úgy jobban tetszett. Már nem használom, mert a Naptárat megoldottam az ébresztő appom naptár integrációjával a WhatsApp meg már nem releváns, neked viszont jól jöhet a Messengerhez. Érdemes megvásárolni akkoriban 800 Ft körül volt. -
válasz
Outblast #173085 üzenetére
Sajna ez ilyen, nem biztos amúgy, hogy a HyperOS-nél van ez, inkább a Messenger sara, ha hozzászoktál, akkor kell kis idő, mire megszokod a hiányát, de a P30 Pro után egy más rendszerű mobil megszokása is elég nyűgös egy ideig. Azt nem is tudtam, hogy az ébresztés is így össze volt kapcsolódva, nyilván nem Huawei mobil mellé kaptam az órát, így vagy ezt állítom ébresztőre vagy azt. Samsungok esetén sokkal rosszabb a helyzet, ha nem mindkettő ugyanaz.
Egy pozitívum van a történetben, az, hogy a Xiaomi 14 is jó teló!
(amúgy nálam egy pillanatra sem jelenik meg a chatfej Xiaomi 12X-en, pedig most néztem, be van pipálva az opció)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged