-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outblast
tag
válasz
ubyegon2 #173083 üzenetére
Na szuper 🥲
Köszönöm az infót így legalább akkor tudom,hogy felesleges vele szenvednem.
Érdekes hogy ha pl smst kapok annak megy a felugró buborék a Messengernek meg csak kb 10 percig és annyi.
Az biztos hogy sok idő lesz mire meg szokom hogy nincs, meg az ébresztő lekapcsolást is.
De akkor sajna nincs más választásom, szegény p30 pro már meg érett a cserére -
Outblast
tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne ha el fér itt:
Vettem egy Xiaomi 14 telefont, fel tettem a Messengert, engedélyeztem hogy a chatfej meg jelenjen más alkalmazàsok felett, kikapcsoltam az energia takarékos módot stb és kb program telepítés után 10 percig működik a chatfej,utána magától el tűnik ès nem is engedi a messengerből sem előhozni ès ha írnak sem ugrik fel, engem ez eléggé idegesít mert már megszoktam.
Illetve egy másik probléma Huawei gt2 pro okosòra, fel tettem az appgalleryt onnan pedig a Huawei health alkalmazást hozzá,össze is parositom működnek az értesítések az órán,jelez ha hívnak stb,viszont ha a telefonon be állítok ébresztést akkor az óra nem rezeg.
Régen Huawei p30 pro telót használtam annál ha be állítottam az ébresztőt akkor rezgett a telefon meg az óra is és az órán le is tudtam nyomni hogy ne csörögjön tovább.Remélem tudtok majd segíteni, mert eléggé idegesít ez a 2 probléma.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest