- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
galaxys80 #43939 üzenetére
Ha a Wi-Fi maticban letiltod a céges hálózatot az ismert wifi hálózatok között, akkor mi történik? A funkciót még nem próbáltam, de józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy nem fogja újra felismerni (mert a telefon által ismert wifi hálózatok közül nem törlöd), de nem is fogja figyelni, mert wifimatic-ben tiltottad.
-
-
-
pete_21
addikt
válasz
galaxys80 #42169 üzenetére
Akkor a beállítások jók. Várj egy kicsit, lehet, hogy később fog megjönni a push értesítése. Bevallom, én a Facebook kliensben kikapcsoltam a jelzéseket, csak a Messenger jelez nekem.
Esetleg kérdezd meg a Facebook topikban, ott lehet, hogy tudnak konkrétabb infot adni. -
pete_21
addikt
válasz
galaxys80 #42166 üzenetére
Közben megvan, böngészőben már nem ott van a követés, ahol a like, comment stb, hanem kicsit jobbra egy lenyíló nyilacska alatt lehet követni.
Szóval a követést sikerült beállítani, csak nem értesít mobilon?
A mobilos kliensben is jelzi a kis piros notification, csak push nem jön róla? -
petipetya
nagyúr
válasz
galaxys80 #42154 üzenetére
Értesítenie kell. Nekem is be van állítva, és ha csak fingik valaki a csoportban, egyből jelzi. Ezeket érdemes átnézni:
Telón:
Az adott csoportban a csoport neve mellett van egy jobbra mutató kacsacsőr, erre kell rámenni. Itt edit notification settings / all post + push notifications legyen bejelölve.Gépen:
A csoporton belül az értesítések / minden bejegyzésről legyen bepipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest